«Χρυσό γκολ» με τον Οκκά

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκολ από τα… αποδυτήρια πέτυχε η AEK με σκόρερ τον Γιαννάκη Οκκά! Παρά την απειλή του προέδρου της EEA Κων. Παπαλάκη ότι ίσως το… ακυρώσει, πρόκειται για τεράστια νίκη σε ψυχολογικό επίπεδο. Και μόνο που ο Κύπριος επιθετικός προτίμησε να συμφωνήσει με μία ομάδα έτοιμη να διαλυθεί, αγνοώντας την πολύ πιο «σίγουρη» πρόταση του Ολυμπιακού, οι φίλοι της AEK βλέπουν ότι γίνονται… θαύματα και αρχίζουν να πιστεύουν ότι η μάχη της επιβίωσης δεν πρόκειται να χαθεί. Ολα έγιναν χθες τα ξημερώματα, με καταλυτική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Οκκά και τον μάνατζέρ του στο κότερό του στη Γλυφάδα, τους εγγυήθηκε προσωπικά ότι θα τηρηθεί η συμφωνία και έδωσε προκαταβολή 300 χιλ. ευρώ. H συμφωνία έκλεισε για διετές συμβόλαιο, έναντι 600 χιλ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και 700 χιλ. ευρώ τον δεύτερο. O Ολυμπιακός πρόσφερε τετραετές συμβόλαιο, με περίπου 700 χιλ. ευρώ ετησίως.

Ο Οκκάς γλέντησε μέχρι πρωίας τη συμφωνία μαζί με τον Βασίλη Τσάρτα, τις γυναίκες και τους μάνατζέρ τους. Λίγο πριν από το ραντεβού τους, ο διεθνής μέσος είχε συναντηθεί με τον Πέτρο Στάθη και είχε ρυθμίσει τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων από την περασμένη περίοδο. Θα πάρει τα μισά (περίπου 350 χιλ. ευρώ) τον Αύγουστο και τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. «Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συνεχίσω στην AEK. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Εμειναν δέκα βασικοί και με την πιθανή προσθήκη του Οκκά, θα έχουμε δεμένη ομάδα. Αν έλθει διοικητική ηρεμία και ομόνοια στους φιλάθλους μας, ο στόχος του πρωταθλήματος θα είναι πιο ορατός», δήλωσε στον Σπορ FM ο Τσάρτας και αποκάλυψε ότι πριν συμφωνήσει με την AEK, ο Οκκάς του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει αν θα μείνει, ώστε να βοηθήσει ο ένας τον άλλο.

– Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Βαγγέλη Μόρα από την Προοδευτική και ο νεαρός διεθνής θα είναι στην αποστολή που φεύγει σήμερα στην Αυστρία για προετοιμασία. O Μπάγεβιτς θα έχει μαζί του τους Αραμπατζή, Γεωργέα, Γεωργάτο, Ζαγοράκη, Θάνο, Ιβιτς, Κατσουράνη, Κασάπη, Καψή, Καραμέρη, Κρέικ, Κωνσταντινίδη, Κωστένογλου, Κωστή, Λάκη, Λυμπερόπουλο, Μαλαδένη, Μιχαηλίδη, Μόρα, Μπορμπόκη, Ναλιτζή, Πέτκοφ, Πουρτουλίδη, Ρούσεφ, Στεριάτο, Τόσκα, Τσάρτα, Τσεβά και Χιώτη. O Οκκάς θα πάει στην Κύπρο και θα ξεκινήσει προετοιμασία σε λίγες μέρες.

– H AEK έχει εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα και αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να ρυθμίσει με ευνοϊκούς όρους τα χρέη της προς την εφορία, ώστε να πάρει και φορολογική ενημερότητα για να μην έχει πρόβλημα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή