ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΤΕΜΗΣ: Σύμφωνα με δήλωση του πρόεδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Φρανσίς Γκράιγ, ο Νικολαΐδης θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο.

ΟΦΗ: O Κοσταρικανός μέσος Μαουρίτσιο Σολίς τόνισε πως δεν θα φύγει από την Κρήτη και θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα και λήγει σε δύο χρόνια.

ΜΠΑΣΚΕΤ: O Αγγλος σέντερ Αντριου Μπετς υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Ταού Κεράμικα, με αποδοχές περίπου 600.000 ευρώ τον χρόνο. Στο Λος Αντζελες θα ταξιδέψει ο Δήμος Ντικούδης για να συμμετάσχει στο Summer Camp, που θα διεξαχθεί στην αμερικανική πόλη και στο Ορλάντο, για τον ίδιο λόγο, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης (με τη φανέλα των Πίστονς).

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Μετά τους Νασιόπουλο, Κόη και Γελαδάρη, οι νεοφώτιστοι απέκτησαν και τον 19χρονο επιθετικό Γιάννη Καλογερά, ο οποίος αγωνιζόταν την περυσινή περίοδο στον Φωστήρα.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Το ασημένιο μετάλλιο αλλά και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας κατέκτησε στο παγκόσμιο κύπελλο της Σεούλ ο Διονύσης Γεωργακόπουλος, στο αγώνισμα του ελεύθερου πιστολιού.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: O Βραζιλιάνος αμυντικός Λούσιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη «μεγάλη κυρία», αλλά η μεταγραφή, που θα κοστίσει περίπου 14.000.000 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της νέας περιόδου.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στο κυρίως ταμπλό του 4ου τουρνουά του παγκοσμίου πρωταθλήματος (Νορβηγία) προκρίθηκαν οι Αρβανίτη – Κουτρουμανίδου. Αρχίζει σήμερα στο Ναύπλιο το 2ο τουρνουά του πανελληνίου σιρκουί.

ΒΟΛΕΪ: H Διεθνής Ομοσπονδία κάλεσε την εθνική γυναικών να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό προκριματικό όμιλο του Γκραν Πρι (26-31/8). Οι πρώτες τρεις από τις συνολικά έξι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα προκριθούν στα τελικά που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Ιούνιο στην Ιταλία.

ΑΝΑΛΗΨΗ: Στο Βανκούβερ θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2010, όπως αποφάσισε η ΔΟΕ. H καναδική πόλη υπερίσχυσε της Πιονγκτσάνγκ (Νότια Κορέα) με ψήφους 56 – 53 στη δεύτερη ψηφοφορία.

ΠΟΡΤΟ: Με τα χρώματα των «δράκων» θα αγωνίζεται τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Πέδρο Μέντεζ έναντι 500.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή