ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TETOIO «καψώνι» σε μεταγραφική είδηση δεν πρέπει να έχουν ξαναπάθει ομάδα, παράγοντας και δημοσιογράφοι.

ΕΠΙ ένα μήνα ο Γιαννάκης Οκκάς ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Την «ελευθερία» του από τη FIFA περίμενε για να υπογράψει και ο Μπάγεβιτς, βγάζοντας τον κρυφό άσο… Μελισσανίδη, τους άφησε όλους… ταπί.

ΝΑ είσαι Κόκκαλης και να χάνεις τον «Νο 1» μεταγραφικό σου στόχο από την AEK, που έχει βγει στη γύρα για να κατορθώσει να βρει λεφτά να πληρώσει, ώστε να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, δεν… χωνεύεται.

ΚΙ ΟΤΑο βασικός λόγος είναι η εκτίμηση του παίκτη, προς τον προπονητή που εσύ έδιωξες, παθαίνεις… διάτρηση στομάχου.

ΑΛΛΑ και όλοι οι άλλοι… παντογνώστες, με πρώτο και καλύτερο τον έως τη Δευτέρα πρόεδρο του ΠΑΟΚ Βασίλη Σεργιαννίδη, που υποστήριζαν ότι ο Κόκκαλης ήταν πίσω από την προσφυγή του παίκτη στη FIFA, για να τον πάρει χωρίς να πληρώσει; Τι έχουν να πουν τώρα;

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Οκκά, Τσάρτα και όλων των υπολοίπων παικτών που παρέμειναν στην AEK αποδεικνύει ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εμπνέει τους ποδοσφαιριστές.

ΑΣ ΠΑΝΕ τώρα να του φιλήσουν το χέρι οι δεκάδες χιλιάδες που τον έβριζαν στις εμφανίσεις του στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ολυμπιακό και οι ανεγκέφαλοι που συνέχισαν να τον αποκλαούν «προδότη» όταν γύρισε στην AEK.

KAI ας χτυπήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο αυτοί που τον είχαν και λόγω της αλαζονείας τους τον έδιωξαν από το λιμάνι.

Υ.Γ. Σημαιοφόροι είναι αυτοί που πέφτουν τελευταίοι στο πεδίο της μάχης και όχι αυτοί που το βάζουν στα πόδια στο πρώτο… μπαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή