Βόλεϊ… σπαγγέτι για τον Γκιούρδα

Βόλεϊ… σπαγγέτι για τον Γκιούρδα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που θα αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ιταλικό, ονειρεύεται ο Μάριος Γκιούρδας, ο οποίος προετοιμάζεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τους αγώνες της παγκόσμιας λίγκας. O Ολυμπιακός, ύστερα από εννέα χρόνια, αποτελεί παρελθόν για τον βολεϊμπολίστα καθώς την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα παίζει με τα χρώματα της Πάρμα. «Το πρωτάθλημα στην Ιταλία είναι πολύ ανταγωνιστικό, που σημαίνει ότι θα με βοηθήσει να γίνω ακόμα καλύτερος. Αισθάνομαι σίγουρος για τον εαυτό μου και έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις», τόνισε ο διεθνής.

Πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα Ελλάδος, ένα κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης και αμέτρητες συγκινήσεις είναι η συγκομιδή του με τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο. «Φεύγω ευχαριστημένος και κερδισμένος από αυτήν την ομάδα. Εζησα μεγάλες στιγμές και δέθηκα με τον κόσμο. H Πάρμα ήταν προσωπική επιλογή και είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε αυτήν», δήλωσε ο αθλητής.

Ευχές για το νέο ξεκίνημα έδωσε στον Μάριο Γκιούρδα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Προσαλίκας: «Νομίζω ότι είναι μια θετική εξέλιξη και ο Μάριος θα έχει την καλύτερη πορεία απ’ όλους τους Ελληνες που έπαιξαν μέχρι τώρα στο εξωτερικό. Μια τέτοια αλλαγή ύστερα από τόσα χρόνια παραμονής σε μια ομάδα μόνο καλό κάνει στους αθλητές», υπογράμμισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή