Πλήρωσε την υπεροψία του

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέρες του ’96 είχε υποσχεθεί ο Κόκκαλης πως θα ζήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Και την τηρεί την υπόσχεσή του. Κατ’ αρχάς, όπως και τότε, έτσι και τώρα προχωρεί σε μεγάλο αριθμό αγοροπωλησιών με στόχο την ανανέωση (όχι ηλικιακά, αλλά σε πρόσωπα) του έμψυχου δυναμικού. Οπως και τότε, έτσι και τώρα αποτυγχάνει να «ντύσει» στα ερυθρόλευκα τον ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στην ψηλότερη θέση της μεταγραφικής λίστας. Το 1996 χάθηκε ο Νικολαΐδης. Το 2003 ο Οκκάς, ο οποίος προτίμησε να συνεχίσει δίπλα στον προπονητή… μέντορά του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ωστόσο, για την απώλεια του Κύπριου επιθετικού ευθύνη δεν έχει μόνο ο… ίδιος ο Οκκάς και ο μάνατζέρ του, αλλά και οι ιθύνοντες των Πειραιωτών. Εχοντας τον… αέρα του κυρίαρχου στην ελληνική ποδοσφαιρική αγορά και πιστεύοντας πως δεν υπάρχει αντίπαλον μεταγραφικό δέος, είχαν διαρρεύσει προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πως ο παίκτης θα αποκτηθεί απ’ τον Ολυμπιακό. Μόνο που τόσο καιρό δεν είχαν φροντίσει να συναντηθούν μαζί του, παρά μονάχα με τον μάνατζέρ του Κώστα Μπότο. Και το πλήρωσαν!

Επόμενο είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού να ανησυχούν τώρα για την κατάληξη που θα έχουν οι υποθέσεις του Παντελή Καφέ και του Γιώργου Γεωργιάδη. Αλλά οι ιθύνοντες των πρωταθλητών δηλώνουν βέβαιοι πως είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας. O Καφές έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα και με τον Γεωργιάδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή