Ελπίδα και πείσμα από Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ

Ελπίδα και πείσμα από Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο και χειρότερα. Το πρώτο ραντεβού του ΠΑΟΚ δεν έγινε κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Οι 3.000 οπαδοί προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες και τον Αγγελο Αναστασιάδη, αλλά αποδοκίμασαν για μία ακόμη φορά με τα (γνωστά) συνθήματα τον Γιώργο Μπατατούδη.

Την ίδια ώρα, οι Γιάννης Γούμενος, Γιώργος Καλύβας και Βασίλης Σεργιαννίδης προσπαθούσαν, μέχρι αργά το βράδυ, να βρουν τον τρόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την ομάδα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ιδιαίτερα και τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης από την πλευρά του δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την ομάδα. «Εγώ είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ ξεκινάμε εντελώς διαφορετικά. Ομως εγώ είμαι μαθημένος σε αυτά», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ελληνας τεχνικός, μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης.

Προθεσμία ο Αρης

Αβέβαιο εξακολουθεί να παραμένει και το μέλλον του Αρη. Οι νέοι επενδυτές υποστηρίζουν ότι θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη και θ’ αρχίσουν τις πληρωμές. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Σωτήρης Καραμπέρης τους έδωσε τελευταία διορία μέχρι τη Δευτέρα.

«Εάν υπάρξουν χρήματα, θ’ αρχίσει να λειτουργεί η συμφωνία. Εχω την ελπίδα ότι αυτοί οι κύριοι που θέλουν να πάρουν τις τύχες του Αρη στα χέρια τους θα φανούν συνεπείς σε αυτά που μας έχουν υποσχεθεί. Εγώ δεν πέταξα κανέναν έξω από το γραφείο», ανέφερε ο Σωτήρης Καραμπέρης.

Στο μεταξύ, ο σεΐχης Καλίντ Αλ Κασίμι και ο συνεργάτης του, Πέδρο Μπεναλί, με δηλώσεις που έκαναν στη ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Super-3 υποστήριξαν πως δεν σκέφτονται ν’ αποχωρήσουν από τους «κίτρινους» και εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι από τη στάση των Τσαρούχα, Καραμπέρη, τονίζοντας πως έχασαν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή