Πολύ… κακό για το τίποτα η ΕΠΟ για Οκκά

Πολύ… κακό για το τίποτα η ΕΠΟ για Οκκά

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέγα θέμα δημιουργήθηκε στη διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, με αφορμή την απορία που εξέφρασε με επιστολή της προς την Ομοσπονδία η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΑΕ: η FIFA είχε αποστείλει απόφαση ή γνωμοδότηση για την υπόθεση του Γιαννάκη Οκκά;

Το… μισό διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ υποστήριξε πως ήταν γνωμοδότηση, το άλλο μισό πως η παγκόσμια συνομοσπονδία είχε αποφασίσει να μείνει ελεύθερος ο Κύπριος επιθετικός από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, πηγές της «K» αναφέρουν πως η FIFA ουδέποτε αναφέρει στις αποφάσεις της τη λέξη απόφαση (decision). Οπότε, όλος ο χθεσινός καβγάς δεν είχε νόημα.

Ομως, με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, αποφασίστηκε να διαμαρτυρηθεί η ελληνική ομοσπονδία προς τη FIFA επειδή αγνόησε τα εγχώρια όργανα (την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών ΕΠΑΕ, όπου είχε προσφύγει ο ΠΑΟΚ ζητώντας να διακοπεί το συμβόλαιο του Κύπριου επιθετικού) και δεν κάλεσε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να καταθέσει τις θέσεις πριν εκδώσει την απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί να γνωστοποιήσει τις θέσεις του για την υπόθεση του Οκκά στην παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία στις 10 του μηνός.

Αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τίθεται σε κίνδυνο η μεταγραφή του Οκκά. Το μόνο που μπορεί να πετύχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι να της επιδικαστεί ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί από την AEK σε μία περίοδο κατά την οποία είναι πνιγμένη στα χρέη!

Δεν αποκλείεται το ποσό αυτό να αντιστοιχεί στο τριπλάσιο των ετήσιων αποδοχών που είχε ο Οκκάς κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή