«Ναυάγιο» του Νικολαΐδη

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κομμένα τα φτερά επέστρεψε από το Παρίσι ο Ντέμης Νικολαΐδης και απ’ ό,τι φαίνεται, αν ξαναγυρίσει εκεί τις επόμενες ημέρες, θα είναι μόνο για τουρισμό και όχι για να παίξει μπάλα στην Παρί Σεν Ζερμέν! Αν και έμοιαζε σίγουρη, η μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα ναυάγησε χθες αιφνιδιαστικά, μετά τις ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ φυσικής κατάστασης που έκανε ο Ντέμης χθες το πρωί. Εκανε και μία προπόνηση, μίλησε μετά με τον Χαλίλχοτζιτς, μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του παίκτη προβάλλεται ως κυριότερος λόγος για το «ναυάγιο» η επιμονή της Παρί για κλειστό διετές συμβόλαιο, ενώ αυτός επιθυμούσε να παίξει στο εξωτερικό ένα χρόνο και μετά να επιστρέψει στην Ελλάδα. H αλήθεια, όμως, είναι ότι ενώ οι ιατρικές εξετάσεις ήταν καλές κι έδειξαν ότι ξεπέρασε απόλυτα τον τραυματισμό του, τα τεστ φυσικής κατάστασης ήταν απογοητευτικά, όπως και η εικόνα του στην προπόνηση. O Ντέμης είχε να γυμναστεί σχεδόν 100 ημέρες λόγω τραυματισμού, αλλά στην ουσία το πρόβλημα είναι ότι παράτησε εντελώς τον εαυτό του το τελευταίο διάστημα. Λόγω του γάμου του, δεν ασχολήθηκε με τη φυσική του κατάσταση, ήλθαν και τα ξενύχτια με τα γαμήλια γλέντια, άρα ήταν επόμενο να απογοητεύσει με την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Αμέσως μετά την προπόνηση, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς κάλεσε τον Νικολαΐδη να μιλήσουν και του είπε ότι αλλάζουν τα δεδομένα. Επειδή τον πιστεύει πολύ ως παίκτη, του είπε ότι θα τον εμπιστευθεί, όχι όμως με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί. H πρότασή του ήταν να πληρώνεται ανάλογα με τα παιχνίδια που θα έπαιζε, όρο που δεν δέχθηκε καν να συζητήσει ο Ελληνας διεθνής και αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα. Το σάιτ της Παρί, πάντως, γράφει ότι ο Χαλίλχοτζιτς θα περιμένει την απάντησή του, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση που του έγινε. Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, ορισμένοι στην AEK άρχισαν να ονειρεύονται δίδυμο στην επίθεση Ντέμη και Οκκά!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή