KAI… ΑΛΛΑ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 15.00, 17.00: Τένις: Τουρνουά Γουίμπλεντον, ημιτελικά ανδρών, SUPERSPORT. 23.55: Στίβος: Διεθνές μίτινγκ IAFF GoldeLeague, ΑΝΤ1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τους Τζουιλιάνο Ντος Σάντος και Νόρμπερτ Τοτ απέκτησε η ΠΑΕ της N. Σμύρνης. O Βραζιλιάνος χαφ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+2 έτη και ο Ούγγρος 1+1. H ομάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Ιταλία, θα δώσει φιλικούς αγώνες με Βίρτους Μπασάνο 2003 (27/7), Βενέτσια (30/7), Μπρέσια (2/8), Μπολόνια (5/8) και Χέρτα Βερολίνου (8/8).

ΒΟΛΕΪ: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Ρέθυμνο ο Λιόσης, ενώ η κρητική ομάδα πήρε πίσω τον Σπανιώπουλο.

ΠΟΛΟ: Αρχίζει σήμερα στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου το διεθνές τουρνουά εφήβων «Οδυσσέας Καπ». Το πρόγραμμα: 19.00: Ρωσία – Κροατία, 20.30: Αυστραλία – Ελλάς. Οι μεταγραφές στην A1 εθνική ανδρών θα γίνουν από 1-20/8. H έναρξη του πρωταθλήματος της A1 εθνικής ανδρών ορίστηκε για τις 11/10/2003 και η περάτωσή του στις 20/8/2004. H έναρξη των γυναικών θα πραγματοποιηθεί στις 9/11.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: O Κούλης Ιωσηφίδης είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης. O πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών θα κάνει «πρεμιέρα» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (13-27 Ιουλίου).

ΠΑΛΗ: Την 4η θέση κατέκτησε ο Γ. Κουτσιούμπας σε τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη. O αθλητής της ελληνορωμαϊκής (96 κ.) έχασε την ευκαιρία να παλέψει στον τελικό καθώς τραυματίστηκε. Στο Λουτράκι θα προετοιμάζονται μέχρι τις 17 Ιουλίου 28 αθλητές των εθνικών ομάδων ανδρών, εφήβων.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Αρχίζουν σήμερα στα Χανιά (17.00) τα πανελλήνια πρωταθλήματα δρόμου εφήβων, νεανίδων. Θα πάρουν μέρος 63 αθλητές και αθλήτριες από 24 σωματεία.

ΣΤΙΒΟΣ: Περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων, που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο (Κόρινθο). O αγώνας αποτελεί για τους αθλητές την τελευταία ευκαιρία για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τάμπερε.

ΜΙΛΑΝ: Πρόταση 50.000.000 ευρώ(!) αρνήθηκαν, σύμφωνα με ισχυρισμούς τους, οι διοικούντες της ομάδας. H πρόταση έγινε από αγγλικό σύλλογο, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε, για την απόκτηση του κορυφαίου αμυντικού Αλεσάντρο Νέστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή