Πείθει Κουτλουάι ο Ομπράντοβιτς

Πείθει Κουτλουάι ο Ομπράντοβιτς

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κίνηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να κρατήσει στο τιμόνι της ομάδας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει πως ο καλός ο καπετάνιος χρειάζεται ακόμη κι όταν υπάρχει οικονομική στενότητα.

Παρά τις περικοπές που διαφαίνονται στο μεταγραφικό παζάρι, ο Παύλος Γιαννακόπουλος κράτησε τον Σέρβο τεχνικό για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα, λύνοντας παράλληλα και τη μικρή οικονομική διαφορά που τους χώριζε (συμφώνησαν στα 1,8 εκατ. ευρώ).

Τη Δευτέρα θα ανακοινώσει επίσημα η ΤΣΣΚΑ κατά πόσον θα ανοίξει ο δρόμος του Νίκου Χατζηβρέττα για τους «πράσινους», ενώ η νέα πρόταση στον Ιμπραήμ Κουτλουάι (διετές συμβόλαιο με κάποια μείωση αποδοχών) μπορεί να τον κρατήσει στην ομάδα.

– Αποδεκτό έγινε χθες από το Πρωτοδικείο το αίτημα του Ηρακλή για τη μείωση του τιμήματος για την εξαγορά της καινούργιας KAE, το ύψος του οποίου ορίστηκε στα 129.542 ευρώ. Με την εξέλιξη αυτή οι «κυανόλευκοι» αισιοδοξούν ότι θα βγει η ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή