Μεταγραφική επίθεση ετοιμάζει η Τσέλσι

Μεταγραφική επίθεση ετοιμάζει η Τσέλσι

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με… άγριες διαθέσεις ανέλαβε την Τσέλσι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. O Ρώσος μεγιστάνας φέρεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει μεγάλα ονόματα στο Λονδίνο.

Χθες, η βρετανική εφημερίδα SUανέφερε πως ο Αμπράμοβιτς κατέθεσε πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, στη Μίλαν για την απόκτηση του διεθνούς Ιταλού αμυντικού Αλεσάντρο Νέστα. Βέβαια, ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε ξεκάθαρα ότι η πρόταση απορρίφθηκε.

Ο Αμπράμοβιτς κινείται τώρα για την απόκτηση των Εντγκαρ Ντάβιντς και Μαρσέλο Σάλας από τη Γιουβέντους και του Πάτρικ Κλάιφερτ από την Μπαρτσελόνα.

Οι περιπτώσεις των δύο Ολλανδών φαντάζουν εύκολες. O Κλάιφερτ φέρεται δυσαρεστημένος με την πρόταση της μείωσης αποδοχών που του έγινε από τους Καταλανούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τσέλσι είναι έτοιμη να του προσφέρει 3.5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν, ποσό αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που θα λαμβάνει στην Μπαρτσελόνα από τη νέα περίοδο, εάν τελικά απoφασίσει να παραμείνει.

Στην Αγγλία θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους ο Ντάβιντς. «Υπάρχουν τρεις αγγλικοί σύλλογοι οι οποίοι με ενδιαφέρουν, αλλά έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη Γιουβέντους. Επομένως θα πρέπει να περιμένω. Σε ένα χρόνο θα το σκεφτώ σοβαρά να συνεχίσω στην Αγγλία», ανέφερε ο διεθνής Ολλανδός μέσος.

Πορτογαλική αποικία

Δύο Πορτογάλοι θα βρίσκονται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. O Κάρλος Κεϊρόζ αποφάσισε να πάρει βοήθό του στον πάγκο της «βασίλισσας» τον συμπατριώτη του Χοσέ Πεσέιρο, προπονητή της Νασιονάλ Μαδέιρα. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο ο Πεσέιρο έχει ήδη συμφωνήσει και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην ισπανική πρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Στη Μαδρίτη, εξάλλου, η Μπεκαμανία συνεχίζεται. Οι πωλήσεις της φανέλας με το Νο 21 έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, όπως και τα χρήματα που φέρνει στα ταμεία της ομάδας ο διεθνής μέσος.

Στο Μάντσεστερ ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ δηλώνει στενοχωρημένος με τη μετακίνηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Ρεάλ και θεωρεί πως η απουσία του θα είναι μεγάλη απώλεια για το Ολντ Τράφορντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή