Γεωργιάδης: Τέλος ο ΠΑΟΚ για μένα

Γεωργιάδης: Τέλος ο ΠΑΟΚ για μένα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H απόφαση, μέσω των ερτζιανών, του Γιώργου Γεωργιάδη να μη συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ήταν αναμενόμενη, πίκρανε τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Ο διεθνής άσος εμφανίστηκε προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, ενώ δήλωσε πως επειδή δεν βλέπει φως στο τούνελ αποφάσισε ν’ αναζητήσει αλλού την τύχη του. «Απορώ πώς άφησαν τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Οι παίκτες φωνάζαμε όλη τη χρονιά, από τον περασμένο Αύγουστο. Φτάσαμε σε σημείο να παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου. Μας κατηγόρησαν κάποιοι ότι το κάναμε μόνο για τα λεφτά. Τα προβλήματα όμως παρέμεναν. Πέρασε ο καιρός, ήρθε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, πέρασε και άλλος χρόνος, όμως λύση δεν βρέθηκε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να συστρατευθούν και με τις… ευλογίες του Πρωτοδικείου να συγκροτήσουν μια διοίκηση κοινής αποδοχής, για τη σύντομη επίλυση όλων των προβλημάτων (απέμεινε μόλις ένα 20ήμερο), που παραμένουν ανοιχτά.

– Στον Αρη η προθεσμία που έδωσε ο Σωτήρης Καραμπέρης στον σεΐχη Κάλιμ ελ Κασίμι και στον Ισπανό συνεργάτη του Πέδρο Μπενάλι είναι μέχρι τη Δευτέρα. O σεΐχης, πάντως, ήταν απόλυτος. «Θα πληρωθούν παίκτες και υπάλληλοι και μετά το Δημόσιο για να μην έχουμε πρόβλημα με το κράτος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή