Στον Πειραιά ο Κούζμπα

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση επτά παικτών -Καφές, Στολτίδης, Γκώνιας, Τάτσης, Βάλλας, Πάντος και Μπούτσεκ- και ετοιμάζεται να αυξήσει τη λίστα των αποκτημάτων του λίγες ώρες πριν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας. Στις 6 το απόγευμα, οι παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας έχουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου. Ωστόσο, οι πόρτες των εγκαταστάσεων θα μείνουν κλειστές για τους φίλους της ομάδας, λόγω των εργασιών κατασκευής υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου. Εκτός απροόπτου, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό της περιόδου 2003-04 στην προπόνηση της επόμενης Παρασκευής που έχει προγραμματιστεί να φιλοξενηθεί στην έδρα της ομάδας, τη Ριζούπολη. Παρεμπιπτόντως, θα είναι η τελευταία χρονιά που οι Πειραιώτες θα παίξουν στη Ριζούπολη, αφού μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 θα επιστρέψουν στη φυσική τους έδρα, το νέο στάδιο Καραϊσκάκη.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση των πρωταθλητών έχει μπει στην τελική ευθεία των καλοκαιρινών μεταγραφών. Χθες το απόγευμα ήρθε στην Ελλάδα ο 26χρονος διεθνής Πολωνός επιθετικός της Βίσλα Κρακοβίας, Μάρτσιν Κούζμπα, για να κλείσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. O Ολυμπιακός αγοράζει τον παίκτη (για 2+3 χρόνια) και δεν τον παίρνει με τη μορφή δανεισμού. O Κούζμπα είναι επιλογή του Ολεγκ Προτάσοφ και ουσιαστικά ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτά η διοίκηση έπειτα από εισήγηση του Ουκρανού τεχνικού.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης των μεταγραφών, τόσο του Γιώργου Γεωργιάδη όσο και του Βραζιλιάνου Αΐλτον της Βέρντερ Βρέμης. Με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ που έχει μείνει ελεύθερος με απόφαση της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΑΕ, έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετές ημέρες πως έχει επέλθει συμφωνία και έλειπαν μόνο οι υπογραφές από το συμβόλαιο και για να «κλείσει» η μεταγραφή. Οσον αφορά στη απόκτηση του Αΐλτον, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα φέρουν στην Ελλάδα τον σπουδαίο σκόρερ της ομάδας της Βρέμης.

– Οι Μπούτσεκ, Βάλλας και Στολτίδης φωτογραφήθηκαν χθες για το επίσημο περιοδικό του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά, πέρασαν από το κεντρικό κατάστημα της Rollman, την εταιρεία πολιτικού ιματισμού του συλλόγου και πήραν μέτρα για τα ρούχα τους και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν για σπίτι. Τις επόμενες μέρες θα φωτογραφηθεί και ο Τάκης Γκώνιας για το περιοδικό του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή