ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΕΤΕ να φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες, που στα μέλη της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έπιασε τέτοια «κάψα» για το αν η FIFA μπορεί να αποφασίζει… πριν απ’ αυτήν γι’ αυτήν;

ΔΙΧΑΣΤΗΚΑτα μέλη και της ΕΠΟ όταν τους ζητήθηκε ν’ απαντήσουν στην ΕΠΑΕ αν το έγγραφο για τον Γιαννάκη Οκκά ήταν γνωμάτευση ή απόφαση.

ΤΩΡΑ θα πείτε, είναι δυνατόν, χρόνια στο… επάγγελμα οι κύριοι αυτοί, που ασχολούνται με νομικά θέματα, να μην το γνώριζαν; Απίστευτο μας φαίνεται. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

ΤΟ ερωτημα είναι γιατί έσπευσαν μόλις ο Κύπριος παίκτης συμφώνησε με την AEK, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό. Αλλά κι αυτό είναι… ψιλά γράμματα.

ΠΑΜΕ στα… χοντρά. Κι αυτά είναι τι θα κάνουν τώρα, αυτή η επιτροπή και τα μέλη της, αν οι ποδοσφαιριστές την παρακάμπτουν και προσφεύγουν απ’ ευθείας στην παγκόσμια ομοσπονδία.

ΜΕΝΟΥχωρίς δουλειά και πάνε… ταμείο ανεργίας; Οχι απαραίτητα, αλλά σίγουρα θα μειωθούν οι ώρες εργασίας και η πρωτοκαθεδρία τους.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ είναι ν’ αποφασίζεις για τους «πρωτοκλασάτους» παίκτες και ομάδες κι άλλο για το αν η «Κλωσσοσκουφίτσα» της Ανω Μαγουλίτσας, αν μπορεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ Γιαννάκη Οκκά έδειξε το δρόμο όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τις ομάδες. Και ειδικά σε όσους και όσες έχουν λόγους να θεωρούν ότι η FIFA δεν καταλαβαίνει από «ονόματα» και «μέγεθος ομάδος».

Γιαννησ Κουκουλασ

Υ.Γ. Λίγο το τρακ, λίγο το τρέξιμο για την προετοιμασία του γάμου και τα μεθεόρτιά του, «λύγισαν» τα πόδια του Νικολαΐδη, όταν πήγε να περάσει τα τεστ φυσικής κατάστασης. Τη συνέχεια τη γνωρίζετε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή