KAI… ΑΛΛΑ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ: 11.00: Μπιτς βόλεϊ: Παγκόσμιο τουρ, Νορβηγία, EUROSPORT. 16.00: Τένις: Τουρνουά Γουίμπλεντον, SUPERSPORT. 17.00: Ποδηλασία: Γύρος Γαλλίας, EUROSPORT. 03.00: Αυτοκίνητο: Παγκόσμιο πρωτάθλημα CHAMP CAR, Κλίβελαντ, SUPERSPORT. KYPIAKH: 14.30: Φόρμουλα 1: Γκραν πρι Γαλλίας, ALPHA. 15.00: Μπιτς σόκερ, Μουδανιά, ET-3. 15.40: Μπιτς βόλεϊ: Τουρνουά Ναυπλίου, ANT1. 16.00, 19.00: Τένις: Τουρνουά Γουίμπλεντον, SUPERSPORT, SUPERSPORT 2. 16.00: Ποδηλασία: Γύρος Γαλλίας, EUROSPORT. 18.00: Στίβος: Βαρδινογιάννεια, ET-1. 19.00: Ποδόσφαιρο: Ιντερτότο: Ακράτητος – Αλιάνζι, SUPERSPORT. ΔΕΥΤΕΡΑ: Ποδηλασία: Γύρος Γαλλίας. 21.00: Στίβος Ζάγκρεμπ, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας θα διεκδικήσουν αύριο στο Αϊγλ της Ελβετίας, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου B΄ Κατηγορίας, οι πρωταθλητές της εθνικής ομάδας των ανδρών (Αναστόπουλος, Ταμουρίδης, Νίνος, Μαρεντάκης και Μωραϊτάκης).

ΣΤΙΒΟΣ: Με στόχο ένα άλμα στα 8.20 μ. που θα του δώσει το «εισιτήριο» για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί τη Δευτέρα στο Ζάγκρεμπ, όπου θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της IAAF, ο πρωταθλητής του μήκους Δημήτρης Σερέλης. Στα 400 μ. εμπόδια θα πάρει μέρος η Χριστίνα Χατζή και στο ύψος η Κύπρια πρωταθλήτρια Φαρμακά. Στην Κόρινθο διεξάγεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, νεανίδων. Αναμένεται να δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες.

ΠΟΛΟ: Την ομάδα της Κροατίας αντιμετωπίζει σήμερα στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου (20.30) η εθνική εφήβων κατά τη διάρκεια του «Κυπέλλου Οδυσσέας». Στον άλλο αγώνα της ημέρας θα παίξουν Αυστραλία – Ρωσία (19.00).

ΜΠΙΤΣ ΣΟΚΕΡ: Προετοιμασία εν όψει των αγώνων με τη Βραζιλία θα κάνει η εθνική ομάδα στο 4ο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στα Μουδανιά. Θα αντιμετωπίσει αύριο τη νικήτρια της διοργάνωσης. Οι πρώτοι αγώνες με τη Βραζιλία θα διεξαχθούν στο Σχινιά (19-20/7) και οι επαναληπτικοί στη Ζαχάρω (21-23/7). Με την παγκόσμια πρωταθλήτρια θα παίξουν μεταξύ άλλων οι Ζουνίνιο, Μπένιαμιν, Περέιρα, Χούλιο Σέζαρ, Μπουρού κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή