Από τις Γουότσον στις Γουίλιαμς

Από τις Γουότσον στις Γουίλιαμς

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H οικογένεια Γουίλιαμς σήμερα, καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να κατακτήσει για 4η φορά την πρώτη θέση στο Γουίμπλεντον. Στο κορτ θα βρεθούν αντιμέτωπες οι αδελφές Σερίνα και Βίνους. H Βίνους για να προκριθεί επικράτησε της Βελγίδας Κιμ Κλάιστερς με 4-6, 6-3, 6-1.

Ραντεβού στον τελικό του υπεραιωνόβιου τουρνουά είχαν δώσει από την αρχή οι δύο αδελφές και δεν άφησαν καμία αντίπαλό τους να γίνει εμπόδιο στο όνειρο. Για πρώτη φορά συναντήθηκαν σε τελικό τουρνουά του Γκραν Σλαμ στο αμερικανικό όπεν του 2001 (νίκησε η Βίνους). Δύο αδελφές είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο Γουίμπλεντον για τελευταία φορά το 1884 όταν έπαιξαν αντίπαλες οι Μοντ και Λίλιαν Γουότσον. Στις… αδελφικές αναμετρήσεις προηγείται η Σερίνα με 6-5. H 23χρονη Βίνους έχει κατακτήσει δύο φορές το Γουίμπλεντον και δύο το αμερικανικό όπεν. «Με ενδιαφέρει η μπάλα και όχι ποιος είναι απέναντι μου», τόνισε. H κατά 15 μήνες μικρότερη και 1η στον κόσμο Σερίνα είναι κάτοχος δύο αμερικανικών όπεν, ενώ στη συλλογή της βρίσκονται και οι τίτλοι από τα υπόλοιπα τουρνουά του γκραν σλαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή