Πίστα για γερά νεύρα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην καρδιά της αγροτικής Γαλλίας (250 χλμ. έξω από το Παρίσι) θα ανεβούν οι παλμοί της Φόρμουλα 1. H «λεία» πίστα του «Μάνι Κουρ» φιλοξενεί τον 10ο αγώνα της χρονιάς και αναμένεται ν’ ανεβάσει την αδρεναλίνη των οδηγών στα ύψη, αφού δεν είναι η αγαπημένη τους.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ μπορεί να δηλώνει πως το γαλλικό γκραν πρι δεν είναι μέσα στην καρδιά του, ωστόσο σε αυτό μετράει τις περισσότερες νίκες (6). O Γερμανός είναι αισιόδοξος πως η Ferrari θα καταφέρει να δει πρώτη την καρό σημαία, για να ξεχαστεί με τον ιδανικότερο τρόπο η άσχημη εμφάνιση του Νίρμπουργκρινγκ.

Αισιόδοξος για νίκη εμφανίζεται και ο Ρούμπενς Μπαρικέλο. Ωστόσο, γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν την κόκκινη ομάδα να μην ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο πιλότο και θα τον αντικαταστήσει με τον συμπατριώτη του Φελίπε Μάσα.

Φαβορί εμφανίζεται και ο Κίμι Ραϊκόνεν. O Φινλανδός και η McLare/ Mercedes δείχνουν πανίσχυροι. Οι τελευταίες εμφανίσεις τους έχουν γίνει αφορμή να «φουντώσει» η φημολογία που θέλει την ομάδα να ολοκληρώνει τη σεζόν με την ΜΡ4-17D.

Ασχημα είναι τα πράγματα για τον Ντέιβιντ Κούλθαρντ. O Σκωτσέζος δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν αποδίδει σύμφωνα με τις ικανότητές του.

Τη μεγάλη επιστροφή, πάντως, φαίνεται να έχει κάνει η Williams / BMW. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν όνειρα ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ραλφ Σουμάχερ και Χουάν Πάμπλο Μοντόγια θεωρούν πως μπορούν να φθάσουν στη νίκη, αφού, όπως ισχυρίζονται, το Μάνι Κουρ είναι μια πίστα που ταιριάζει στις FW25.

Πρόβλημα δημιουργήθηκε στην B.A.R / Honda. Τα μονοθέσια και τα φορτηγά της ομάδας βρέθηκαν κλειδωμένα στο γκαράζ, μετά την κατάσχεση στην οποία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές εξαιτίας χρεών της προς τη γαλλική εταιρεία PPGI, η οποία εδρεύει στο Μονακό. H B.A.R κινήθηκε δικαστικά, δικαιώθηκε και θα αγωνισθεί κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή