ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H… ΛΟΓΙΚΗ έλεγε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης θα έκανε φέτος όλα τα χατήρια του κόσμου, προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των μελών του συλλόγου. Αλλά ούτε γνωστό ξένο προπονητή έφερε ούτε κράτησε ή έφερε τους παίκτες που θα ήθελαν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων».

ΤΟΣΟ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος όσο και ο Γιώργος Αμανατίδης έφυγαν σε άλλη γη και άλλα μέρη. Ακόμη, ούτε ο Γεωργάτος ή ο Ιβιτς γύρισαν πίσω ούτε οι Οκκάς και Λάκης που (όπως είχε διαρρεύσει από την πειραϊκή ΠΑΕ) είχαν κλείσει στον Ολυμπιακό, φόρεσαν την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

ΜΗΠΩΣ θα πρέπει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναθεωρήσει το στόχο του για τον αριθμό των μελών του συλλόγου; Θέλει 100.000 μέλη έως τον Οκτώβριο, αλλά στην παρούσα φάση ούτε 25.000 δεν έχει!

ΤΕΛΙΚΑ, για όλα τα κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης. Μέχρι να κλείσει ο Οκκάς στην AEK, δούλευε για τον Ολυμπιακό. Και τώρα που υπέγραψε ο Κύπριος επιθετικός στην «Ενωση», αποκαλύφθηκε πως ήταν ο… μυστικός σύμβουλος του Μελισσανίδη.

ΜΑΛΛΟέφθασε η ώρα για καλοκαιρινά μπάνια, κύριε πρόεδρε, καθώς αν μείνετε λίγο ακόμη στην Αθήνα, κινδυνεύετε να χαρακτηρισθείτε… πράκτορας της Φενερμπαχτσέ.

ΕΡΩΤΗΣΗ Νο1 προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού: από τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής ή από τους γνωστούς που ετοιμάζονται να υπογράψουν, θα ήταν κανείς στην ενδεκάδα πέρυσι αν βρισκόταν από τότε στο ρόστερ της ομάδας;

ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ Νο2: O Ζάετς είπε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκουαρδιόλα γιατί παίζει σε θέση που δεν τον έχει ανάγκη η ομάδα. Πριν από λίγες μέρες που υπήρχε (κατά δήλωση Μήτσου) ενδιαφέρον, μήπως έπαιζε σε άλλη θέση;

ΓΙΑ πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της χώρας, σε μια κυβέρνηση μετέχουν δύο οπαδοί του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς! Μέχρι χθες, ο μοναδικός φίλος των «κυανολεύκων» του μεγάλου λιμανιού στην κυβέρνηση ήταν ο Δημήτρης Ρέππας. Από χθες, υπάρχει και ο Νίκος Μπίστης!

ΕΘΝΙΚΟΣ μέχρι… κόκκαλο και Πειραιώτης ο υφυπουργός των Εσωτερικών. Μήπως πλέον θα πρέπει να ανησυχούν οι «ερυθρόλευκοι»;

ΠΑΛΙ μπροστά τους τον βρήκαν τον Γιώργο Φλωρίδη οι κ. Βενιζέλος και Λιάνης! Εκεί που πίστεψαν ότι του είχαν ξεφύγει, τώρα θα έχουν να κάνουν μαζί του πριν από κάθε ντέρμπι! Αφήστε δε που μπορεί πλέον να έχουμε και…συλλήψεις στην ΕΠΟ και στην ΕΠΑΕ!

ΕΚΤΟΣ κυβερνήσεως έμεινε πάλι ο Παναγιώτης Φασούλας, που είχε βάσιμες ελπίδες να χρισθεί υφυπουργός Αθλητισμού. H «αράχνη» θα αρκεσθεί στα βουλευτικά του καθήκοντα, καθώς και στις ασχολίες του προέδρου των Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή