KAI… ΑΛΛΑ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Για το κύπελλο Ιντερτότο αγωνίζεται σήμερα ο Ακράτητος με τη φινλανδική Αλιάνσι (18.00), στο «Γιάννης Παθιακάκης». Στόχος είναι ένα σκορ ασφαλείας εν όψει του επαναληπτικού, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα πρόκρισης στον Γ΄ γύρο της διοργάνωσης.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο ευρωπαϊκό κύπελλο συνθέτων αγωνισμάτων οι γυναίκες αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ (Μπρεσανόνε, Ιταλία) και θ’ αντιμετωπίσουν τις Λευκορωσία, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ρωσία, Ουκρανία. Οι άνδρες μετέχουν στη B΄ κατηγορία (Μάριμπορ, Σλοβενία), όπου θα διεκδικήσουν την άνοδό τους κόντρα στις Λευκορωσία, Νορβηγία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Λιθουανία, Δανία, Βέλγιο. Ολοκληρώνεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 08.30 και οι τελικοί στις 16.45.

ΠΟΛΟ: Ολοκληρώνεται στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου το τουρνουά εφήβων «Οδυσσέας καπ». Σήμερα θα παίξουν: 10.00: Κροατία – Αυστραλία. 11.30: Ρωσία – Ελλάδα.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ: Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων με τη συμμετοχή 17 συλλόγων. 09.30: Σόλο. 12.30: Ντουέτο.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, στην Πάτρα με ώρα έναρξης 09.30.

ΠΑΛΗ: Τουρνουά ελευθέρας στην πόλη Καλίνιγκραντ της Ρωσίας, με τη συμμετοχή έξι Ελλήνων αθλητών.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Το εισιτήριο της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας θα επιδιώξουν οι αθλητές της εθνικής ομάδας, στο Αϊγλ της Ελβετίας, όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου B΄ κατηγορίας. O αγώνας θ’ αρχίσει στις 13.00 και είναι συνολικής απόστασης 151,2 χιλιομέτρων.

ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ: Στο Λουτράκι διεξάγεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων (άνδρες, γυναίκες) με τη συμμετοχή 80 αθλητών από 20 σωματεία. Ωρα έναρξης 9.00.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Διάπλους (μαραθώνιος) θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11.00 από τη Θασοπούλα και μέχρι την ακτή της Κεραμωτής Νέστου Καβάλας.

ΣΟΦΤΜΠΟΛ: Με τις Ελβετία και Σλοβακία αγωνίζεται αύριο η εθνική ομάδα, η οποία παίρνει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Σαρόνο της Ιταλίας.

ΜΠΙΤΣ ΣΟΚΕΡ: Τελικός (15.30) και αγώνας επίδειξης (17.00) του τουρνουά στα Νέα Μουδανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή