H καρδιά πρόδωσε τον Φοέ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H καρδιά ήταν αυτή που πρόδωσε τον Μαρκ Βιβιέν Φοέ. H αυτοψία που διενεργήθηκε στο σώμα του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή δεν έδειξε κάποιο παθολογικό αίτιο (ανακοπή, έμφραγμα, ρήξη ανευρύσματος), ενώ αρνητικά ήταν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Ο θάνατος προήλθε από φυσικά αίτια και δεν βρέθηκαν στον οργανισμό του Φοέ ίχνη διεγερτικών ουσιών. H καρδιά του ήταν αυτή που τον πρόδωσε», ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της Λυών, Χαβιέ Ρισό.

Πιθανότατα το πρόβλημα του 28χρονου ποδοσφαιριστή να ήταν κληρονομικό. Ωστόσο, εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι σε καμία από τις ιατρικές εξετάσεις που περνάει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του δεν είχαν βρεθεί κάποιες επιπλοκές.

Ο Μαρκ Βιβιέν Φοέ κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο στις 26 Ιουνίου, στη διάρκεια του αγώνα Καμερούν – Κολομβίας για το κύπελλο Συνομοσπονδιών. Μετά μερικά λεπτά άφησε την τελευταία του πνοή στο ιατρείο του σταδίου «Ζερλάν» της Λυών. 

– O Φάμπιο Καπέλο ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του τεχνικού της Τσέλσι. «Απολάμβανα τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως είμαι κοντά σε συμφωνία, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι η Ρόμα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή