Σφήνα Γιούβε σε Ροναλντίνιο

Σφήνα Γιούβε σε Ροναλντίνιο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ροναλντίνιο θα συνεχίσει ν’ απασχολεί τα ποδοσφαιρικά στέκια, παρά την (άτυπη) συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος δεν φαίνεται ικανοποιημένος από την έκβαση των γεγονότων και θέλει να πάρει μεταγραφή «εδώ και τώρα». Μάλιστα, στην περίπτωση που ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Φράνσις Γκραϊλέ σταθεί εμπόδιο, τότε είναι αποφασισμένος να χτυπήσει μόνος του τις πόρτες των ομάδων.

Η Μάντσεστερ φαντάζει σε αυτήν την περίπτωση το μεγάλο φαβορί, λόγω σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ωστόσο, στο παιχνίδι της (άμεσης) απόκτησής του μπήκε και η Γιουβέντους. Το σχέδιο της «κυρίας» είναι να πουλήσει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ στην Αρσεναλ, ν’ αποκτήσει τον Μπερνάντο Κοράντι από τη Λάτσιο και να τον τοποθετήσει δίπλα στον Ροναλντίνιο στη γραμμή κρούσης.

Η Ρεάλ, πάντως, δεν φαίνεται να μένει με σταυρωμένα χέρια. O Χόρχε Βαλντάνο προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του παίκτη το καλοκαίρι και τονίζει στην εφημερίδα AS πως ένας χρόνος είναι πάρα πολύ για να περιμένουν…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή