Ανοίγουν… βρύσες στον Αρη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρώμα του χρήματος αναμένεται να δουν σήμερα οι παίκτες του Αρη. O σεΐχης Καλίντ Αλ Κασίμι συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του Αρη, τους είπε πως έφερε στη Θεσσαλονίκη δύο εκατ. ευρώ και δεσμεύθηκε πως θ’ αρχίσει τις πληρωμές.

«Θα περάσετε όλοι για να σας καταβληθούν τα χρήματα. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά. O Καλίντ Αλ Κασίμι υποσχέθηκε πως θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος κλήθηκε να εισπράξει την προκαταβολή που ζήτησε και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης, τις επόμενες μέρες θα τακτοποιηθούν οι οφειλές προς το Δημόσιο ώστε οι «κίτρινοι» να λάβουν το απαραίτητο πιστοποιητικό για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παρά τις ευχάριστες εξελίξεις, ο Γιώργος Φοιρός ήταν προβληματισμένος. Οπως είπε, δεν μπορεί η ομάδα να μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εάν δεν γίνουν πρώτα κάποιες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους. O σεΐχης, πάντως, τους ζήτησε να είναι έτοιμοι για να φύγουν αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή