«Ρέστα» του ΠΑΟΚ για τον Κύπριο

«Ρέστα» του ΠΑΟΚ για τον Κύπριο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γνώμονα τη λαϊκή ρήση «H ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία», ο ΠΑΟΚ απέστειλε σήμερα στη FIFA το υπόμνημα με τις θέσεις και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που έχει στα χέρια του και που πιστοποιούν πως ο Γιαννάκης Οκκάς είναι εξοφλημένος και δεν συνέτρεχε λόγος απελευθέρωσής του.

Στο πλευρό του «δικεφάλου» είναι και η ΕΠΟ, η οποία διά μέσου του προέδρου της Βασίλη Γκαγκάτση υποστήριξε πως εάν ισχύσει η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας, τότε θα δημιουργηθεί δεδικασμένο και θα μπορεί κάθε παίκτης να φεύγει από την ομάδα του.

Εν τω μεταξύ, μια νέα σελίδα ανοίγεται στον ΠΑΟΚ. Χθες το πρωί ορίστηκε η νέα διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, της οποίας πρόεδρος είναι ο Γιάννης Γούμενος και αναπληρωτής ο Γιώργος Καλύβας. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων «έπεσαν» και 1,7 εκατομμύρια ευρώ μετρητά, με τα οποία θα καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες.

Η αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση Γεωργιάδη οδηγεί τους ιθύνοντες του «δικεφάλου» να στρέψουν την προσοχή τους στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Στα θετικά της συνεργασίας είναι οι καλές σχέσεις που έχει ο παίκτης με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Στα μεταγραφικά πλάνα οι Εμπενίζερ Χάγκαν, (ελεύθερος από τον Ηρακλή) και Μάριος Νεοφύτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή