Οκκάς: Δεν θέλω να με αποκαλούν αντι-Ντέμη

Οκκάς: Δεν θέλω να με αποκαλούν αντι-Ντέμη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H υπογραφή του Γιαννάκη Οκκά στο διετές συμβόλαιό του με την AEK έφερε την πιο σημαντική μεταγραφή του καλοκαιριού ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της. Για να κλείσει οριστικά το θέμα, απομένουν η έγκριση της EEA για να κάνει μεταγραφές η AEK (αυτό θα γίνει μόλις ρυθμίσει τα χρέη της και πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα) και η αποτίμηση της αξίας του Κύπριου ποδοσφαιριστή από τη FIFA, προκειμένου να καταβληθεί αποζημίωση στον ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε, ο Οκκάς θα κάνει κανονικά προετοιμασία με την AEK και θα ελπίζει να μη συμβεί κάτι δυσάρεστο που θα μπορούσε να χαλάσει τη μεταγραφή.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της AEK, τον κ. Μελισσανίδη και τον κ. Μπάγεβιτς, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω και θα βοηθηθώ. Επέλεξα την AEK γιατί παίζει την καλύτερη μπάλα και γιατί είμαι σίγουρος ότι θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Οκκάς, ζητώντας, μάλιστα, να μην τον συγκρίνουν με τον Νικολαΐδη: «Δεν θέλω να με αποκαλούν αντι-Ντέμη. Θα ήθελα να παίξω μαζί του αλλά αφού ήλθαν έτσι τα πράγματα, υπόσχομαι ότι θα καλύψω το κενό του». Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γρανίτσας τόνισε ότι αυτή η μεταγραφή είναι σημαντική και στον τομέα των εντυπώσεων, γιατί απέδειξε ότι ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, η AEK παραμένει ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς.

– Αίτηση ακύρωσης της απόφασης των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ, Πολιτισμού και Γεωργίας με την οποία επιτρέπουν την κατασκευή και επέκταση του γηπέδου της AEK, κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Δήμος N. Φιλαδέλφειας και 131 κάτοικοι της περιοχής. Υποστηρίζουν ότι η απόφαση είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

– Το πρώτο ρεπό τους απόλαυσαν χθες οι παίκτες της AEK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή