Ελπίδα από τις… Ελπίδες στον ΠΑΟ

Ελπίδα από τις… Ελπίδες στον ΠΑΟ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη γνωστή λιτή ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε και επισήμως τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, προσθέτοντας το τέταρτο παζλ στην εικόνα της νέας ομάδας, μετά τους Μάριτς, Ζουτάουτας και Επαλέ. Το ίδιο λακωνικός εμφανίσθηκε και ο 22χρονος διεθνής επιθετικός (22 εμφανίσεις – 11 γκολ με την Ελπίδων, μία συμμετοχή με την Ανδρών), όταν πήγε στην Παιανία για την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην επίθεση, αλλά είμαι έτοιμος να παλέψω και να διεκδικήσω μία θέση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντα το πρωτάθλημα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου». O Παπαδόπουλος ξεκίνησε από τον Ακράτητο, συνέχισε στην Μπέρνλι και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

– Λύθηκε το συμβόλαιο του Μορίς με τον Αρη και σήμερα ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

– Παρά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο 2+1 χρόνων, ο Ερόλ Μπουλούτ δεν έχει υπογράψει ακόμα, λόγω των διαφορών του με τον Πανιώνιο. Μέχρι αργά χθες το βράδυ, οι επαφές των δύο πλευρών θύμιζαν… σκωτσέζικο ντους, πότε κρύο και πότε ζέστη, δηλαδή.

– Οι Ελληνες διεθνείς και ο Κωνσταντίνου ξεκίνησαν χθες προπονήσεις. Σήμερα αναμένονται στην Ελλάδα και οι (επίσης αδειούχοι) Χένρικσεν, Μπόατενγκ, ενώ ο Επαλέ θα αρχίσει προετοιμασία στην Ελβετία.

– Δεν έβγαλε… λαβράκι η εμφάνιση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Παιανία. Δεν μίλησε στους παίκτες και κατά την παρουσία του, είχε μόνο μια σύντομη συνομιλία με τον Αργύρη Μήτσου και τον Βέλιμιρ Ζάετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή