ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΩΣ μπορεί ο Καφές να συνυπάρξει με τον Καρεμπέ; Είναι δυνατόν ο Γεωργιάδης, που ξεσήκωνε τον κόσμο του ΠΑΟΚ με τις διαμαρτυρίες του στους διαιτητές στους αγώνες με τον Ολυμπιακό, να φορέσει τα «ερυθρόλευκα»;

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ απλών φιλάθλων, που ζουν ακόμα στις εποχές που το χρώμα της φανέλας είχε μεγαλύτερη αξία απ’ αυτήν του χρήματος. Εποχές, στις οποίες η καρδιά υπερίσχυε της τσέπης.

ΑΚΟΜΑ και η περίπτωση του Οκκά δεν είχε να κάνει με συναισθήματα. Το συμφέρον του κοίταξε. Μπορεί όχι τόσο το οικονομικό, αλλά το αγωνιστικό. Αλλο να έχεις προπονητή που τον εμπιστεύεσαι κι άλλο κάποιον που μπορεί τον Οκτώβριο να χάσει τη θέση του.

ΠΛΕΟστην εποχή μας, όσο κι αν απογοητεύει αυτούς που πιστεύουν σε… σημαίες, οι παίκτες δένονται με τις ομάδες με συμβόλαια και όχι με δεσμούς… αίματος.

ΚΑΙ όταν λήξουν αυτά, τότε αρχίζουν πάλι τις διαπραγματεύσεις, σε οικονομική πάντα βάση. Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε εξαίρεση στον κανόνα τον Βασίλη Λάκη, αλλά και εδώ υπήρξε το… δέλεαρ Μπάγεβιτς.

ΜΗεκπλήσσεσθε, λοιπόν, ακόμα κι αν δείτε τον Λυμπερόπουλο στην AEK ή στον Ολυμπιακό. Και γιατί όχι, τον Ντέμη Νικολαΐδη στα «κόκκινα».

ΕΔΩ πολιτικοί που δηλώνουν ιδεολόγοι αλλάζουν κόμματα και παρατάξεις για να βρεθούν σε μία υπουργική καρέκλα, οι ποδοσφαιριστές που είναι επαγγελματίες δεν θα άλλαζαν «στρατόπεδα»;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή