Ρεβάνς του Σίδνεϊ θέλει η Ελλάς από τους Ισπανούς

Ρεβάνς του Σίδνεϊ θέλει η Ελλάς από τους Ισπανούς

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη… ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, του Σίδνεϊ, θα επιχειρήσουν να πάρουν σήμερα στο στάδιο «Βισταλέγκρε», της Μαδρίτης, οι Ελληνες βολεϊμπολίστες από την οικοδέσποινα Ισπανία (21:00). H εθνική ομάδα φιλοδοξεί να μπει με το… δεξί στην τελική φάση της παγκόσμιας λίγκας και τα παιδιά του Στέλιου Προσαλίκα έχουν κρατήσει, όπως όλα δείχνουν, «μανιάτικο» τον αποκλεισμό του 2000 από τους Ισπανούς.

«Ακόμα και αυτοί που θα έπρεπε να πονάνε, λένε ότι είναι καλά. O ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Μπορεί η Ισπανία να έχει προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά στην πρεμιέρα οι παίκτες της θα είναι φορτωμένοι με άγχος. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θα προσπαθήσουμε να τους χαλάσουμε τον πρώτο χρόνο. Αν νικήσουμε, πάμε φουλ για τους “τέσσερις”, αλλά και να χάσουμε θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον αγώνα με την Τσεχία», τόνισε ο προπονητής, Στέλιος Προσαλίκας, ενώ ο αρχηγός της εθνικής, Μάριος Γκιούρδας πρόσθεσε: «Οι Ισπανοί έχουν το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά εμείς πετύχαμε τις μεγάλες επιτυχίες μακριά από τη χώρα μας». O πρώην «ερυθρόλευκος» αθλητής, στο περιθώριο της προετοιμασίας, στην Ισπανία, συναντήθηκε και συζήτησε με το νέο του προπονητή στην Πάρμα, Περούτο.

Ο Στέλιος Προσαλίκας έχει πάρει μαζί του στην Μαδρίτη τους Κουρνέτα, Προύσαλη, Ρουμελιώτη, Ντράγκοβιτς, Πανταλέων, Τσακιρόπουλο, Χατζηαντωνίου, Μπάεφ, Γκιούρδα, Λάππα, Κυριαζή και Στεφάνου.

Σήμερα θα διεξαχθούν, επίσης, οι συναντήσεις: 11:30: Γιουγκοσλαβία – Τσεχία, 14:00: Βραζιλία – Βουλγαρία και 18:30: Ρωσία – Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή