«Ρωγμές» σε ΕΠΑΕ και ΕΠΟ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «ολική ρήξη» με τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ Θανάση Κανελλόπουλο βρίσκεται το μέτωπο των ομάδων όπου ηγείται ο Παναθηναϊκός, οι οποίες από δώδεκα έχουν αυξηθεί πια σε δεκαεπτά! Πρόκειται για τις ΠΑΕ AEK, Αιγάλεω, Ακράτητος, Απόλλων Σμύρνης, Αρης, Ηρακλής, Καλλιθέα, Κασσάνδρα, Μαρκό, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός, Προοδευτική, Φωστήρας, που προσπαθούν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την ανατροπή του Θανάση Κανελλόπουλου, ο οποίος εξακολουθεί (περιέργως) να απολαμβάνει τη στήριξη του Ολυμπιακού και του προέδρου του, Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, σε μία προσπάθεια να κερδίσει χρόνο, ανέβαλε για τις 21 του μηνός την προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής. Παράλληλα, μετάθεση πήρε για τις 28 Ιουλίου η κρίσιμη γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ, όπου θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους οι «αιώνιοι» αντίπαλοι… Από την πλευρά του, τo μέτωπο των «17», πλέον, ΠΑΕ πίεσε να οριστεί για την Παρασκευή η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ…

Την ίδια ώρα, η… κίνηση των «17» βρίσκεται σε ευθεία αντιπαράθεση και με την ΕΠΟ, με αφορμή την πρωτοβουλία της ομοσπονδίας να «ρυθμίσει» το τοπίο των τηλεοπτικών μεταδόσεων στο ποδόσφαιρο με βάση τα διεθνώς ισχύοντα. «H ρύθμιση θα είναι προς όφελος μόνο του αθλήματος», τόνισε η Ομοσπονδία σε χθεσινή ανακοίνωσή της. H θέση των «17» επί του θέματος γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωσή τους: «Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ να ορίζει τον αριθμό των προς τηλεοπτική μετάδοση αγώνων. H Ομοσπονδία με την απόφασή της αυτή υπεισέρχεται κατά τρόπο απαράδεκτο σε μείζονος σημασίας ζήτημα εμπορικής εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων μας και μάλιστα κατά τη λεπτή περίοδο υπογραφής ή ανανέωσης των τηλεοπτικών συμβάσεων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή