Τριπλή «χιονοστιβάδα» μετά τον Ντικούδη

Τριπλή «χιονοστιβάδα» μετά τον Ντικούδη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H προσφυγή του Δήμου Ντικούδη, ο οποίος ζητεί από την AEK την καταβολή δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών (90.000 ευρώ), αλλά και την αποδέσμευσή του από τη δευτεραθλήτρια, άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τους τρεις ακόμα παίκτες της «Ενωσης» που θέλουν να καταθέσουν προσφυγή στην ΕΕΟΔΑΚ. O Ντικούδης βρίσκεται, ήδη, στο Τορόντο και δοκιμάζεται από τους Ράπτορς, ενώ στην Αθήνα, ο Χατζής, ο Ζήσης και ο Ταπούτος σκέφτονται να διασφαλίσουν, μέσω της δικαστικής οδού, τα χρήματά τους. H AEK περνά στην αντεπίθεση για την προσφυγή του Ντικούδη, καθώς δεν θέλει να χάσει τον παίκτη χωρίς να εισπράξει το αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπάρχει ως ρήτρα στο συμβόλαιό του. Γι’ αυτόν τον λόγο θα κατατεθεί το ποσό της οφειλής στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή θα δοθεί στον εκπρόσωπο του διεθνούς φόργουορντ, προκειμένου η προσφυγή να μην καταλήξει στην αποδέσμευση του παίκτη. Στην AEK κάνουν, ανεπισήμως, λόγο για «παιχνίδια» του Ολυμπιακού με τον Ντικούδη, λόγω της διπλής ιδιότητας που έχει ο κ. Δέδες με τη νομική εκπροσώπηση του παίκτη και της «ερυθρόλευκης» KAE.

H AEK παραμένει στάσιμη και στο θέμα προπονητή, με τον Σάκοτα να περιμένει την πρώτη κίνηση από τη διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας τους.

– Στον Παναθηναϊκό, η μετεγραφή του Νίκου Χατζηβρέττα θεωρείται βέβαιη, ενώ στα «πράσινα» θα ντυθεί και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης για να γίνει ο τέταρτος πλέι μέικερ των πρωταθλητών, μαζί με τους Μακ Ντόναλντ, Λάκοβιτς και Καλαϊτζή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή