Το πείσμα Μπουλούτ απειλεί τη μεταγραφή

Το πείσμα Μπουλούτ απειλεί τη μεταγραφή

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ούτε ένα βήμα πίσω δεν κάνει ο Ερόλ Μπουλούτ στη διαμάχη του με τον Πανιώνιο και αυτό το πρωτοφανές πείσμα απειλεί να χαλάσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, για την οποία έχουν συμφωνήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι. O Τούρκος διεθνής θεωρεί το θέμα ηθικό και αρνείται όλα όσα ζητεί η ομάδα της N. Σμύρνης (δημόσια συγγνώμη, να μη διεκδικήσει περυσινές οφειλές κ.ά.), παρά το γεγονός ότι η συμφωνία του με τους «πράσινους» θα του αποφέρει πολλαπλάσια χρήματα. O Μπουλούτ δεν κάμφθηκε ούτε από τον ίδιο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον οποίο είχε πολύωρη συνομιλία χθες, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία. Είπε ότι θα διεκδικήσει την ελευθερία του δικαστικά (πρωτόδικα είχε κερδίσει ο Πανιώνιος, εκκρεμεί η έφεση) και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να βάλει ο Πανιώνιος ούτε ένα ευρώ στο ταμείο του από τη μεταγραφή του. Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στις 200 χιλ. ευρώ για τη μεταγραφή του, ενώ ο ίδιος τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Το ρίσκο που παίρνει, πάντως, είναι μεγάλο γιατί ο κ. Βαρδινογιάννης του έθεσε προθεσμία λίγων ημερών για να υπογράψει, ειδάλλως οι «πράσινοι» θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Σε αντίθεση με τον Μπουλούτ, δεν υπήρξε κανένα εμπόδιο στη μεταγραφή του Νασίφ Μορίς. O 22χρονος Νοτιοαφρικανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1+1 χρόνια και μόλις έμεινε ελεύθερος από τον Αρη, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του. «Ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη δυνατότητα που μου δίνει να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκομαι εδώ, έχω παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό, ειδικά στις μεγάλες του πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πάντα ήθελα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με τους στόχους του Παναθηναϊκού και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στην εκπλήρωσή τους», ήταν η πρώτη δήλωση του Μορίς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή