Γιαννακόπουλος: Είμαστε 20 έτη πίσω

Γιαννακόπουλος: Είμαστε 20 έτη πίσω

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικος Μπόλτον γίνεται την Κυριακή ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Μιλώντας χθες στην EPA ΣΠΟΡ, εμφανίστηκε ευδιάθετος για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, αποκαλύπτοντας στοιχεία από τον τρόπο λειτουργίας της νέας του ομάδας, τα οποία τον δικαιώνουν απόλυτα που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόλτον. «Την Κυριακή φεύγω για Μπόλτον. Είναι ένα ποδοσφαιρικό όνειρο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή το να αγωνιστείς έξω. Είδα πράγματα που θα έρθουν στην Ελλάδα μετά 20 χρόνια. Εμεινα με ανοιχτό το στόμα. Μία μικρομεσαία ομάδα έχει ένα από τα τρία καλύτερα γήπεδα στην Αγγλία. Διαθέτει το γήπεδο ξενοδοχεία, εστιατόρια, ειδικές αίθουσες για παιδιά, υπάρχουν καταστήματα μπουτίκ και πολλά άλλα», είπε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία δήλωσε ικανοποιημένος από τη μεταγραφική ενίσχυση της πρώην, πλέον, ομάδας του, του Ολυμπιακού, ενώ σχολιάζοντας την εξαιρετική πορεία της Εθνικής στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004, είπε με νόημα: «Είναι μεγάλη δουλειά για το ελληνικό ποδόσφαιρο η παρουσία παικτών στο εξωτερικό. Οταν έρχονται στην Εθνική επηρεάζουν και τους άλλους κι έτσι όλοι έχουν μία θετική αύρα. Οι παίκτες παίζουν ελεύθερα κι έτσι έρχονται οι νίκες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή