ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «O Πανιώνιος δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε συναντήσεις οι οποίες αποσκοπούν σε ομαδικά συμφέροντα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, AEK», τονίζεται σε επιστολή της ΠΑΕ Πανιώνιος που έστειλε χθες στις ΠΑΕ A΄ και B΄ Εθνικής, την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ. «O Πανιώνιος πιστεύει και θα στηρίξει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συνολική εμπορική ή τηλεοπτική εκμετάλλευση του ποδοσφαίρου», καταλήγει η επιστολή.

ΑΡΗΣ: Στους νέους επενδυτές τον σεΐχη Χαλίντ Αλ Κασιμί και τον Ισπανό συνεργάτη του Πέδρο Μπενάλι ανήκει η ομάδα. Σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα εισπράξουν ένα μέρος από τα οφειλόμενα.

ΠΑΟΚ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση. Πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Γούμενος, α΄ αντιπρόεδρος ο Βασίλης Παγώνης, β΄ αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος στην ΕΠΑΕ ο Γιώργος Καλύβας. Οι νέοι διοικούντες ήρθαν σε συμφωνία με τον Κυριάκο Τοχούρογλου, ο οποίος θα μείνει για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ: O ALPHA και το STAR εξετάζουν την προοπτική συνεργασίας με συλλόγους της B΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: O νεαρός διεθνής με τις Εθνικές παίδων και εφήβων Γιώργος Βακάλης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φίλιππο Βέροιας. Αρχισε στο Καρπενήσι το δεύτερο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ανδρών.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: O Ορέστης Σαρίδης (60 κ.) αποκλείστηκε από τον Αυστραλό Βιλάμ Τιλτ, ο Γιώργος Μπίλης (69 κ.) από τον Ρώσο Αντρέι Μισίν, ο Ηλίας Παυλίδης (81 κ.) από τον Ρώσο Εβγένι Μακαρένκο και ο Σπύρος Κλαδούχας (91 κ.) από τον Κουβανό Οντανιέρ Σολισφόντε και ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Μπανγκόκ.

Ε.Ο.Ε.: O Ηλίας Διαμαντής είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, καθώς ο Αθανάσιος Πραγαλός παραιτήθηκε. H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προετοιμάζει εκδηλώσεις για το 2004, οι οποίες θα αναδεικνύουν τη ιστορική διαδρομή των O. A. στη χώρα μας.

ΡΩΣΙΑ: O πρωθυπουργός Μιχαήλ Κασιάνοφ δεσμεύτηκε ότι το ρωσικό κράτος θα καταβάλει 50.000 δολάρια (περίπου 44.000 ευρώ) σε κάθε χρυσό Ολυμπιονίκη των αγώνων της Αθήνας. Από 20.000 δολάρια θα πάρει κάθε αθλητής που θα κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και από 10.000 το χάλκινο.

ΡΕΑΛ: Στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Μίλιτο προχώρησε η «βασίλισσα». O 22χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θ’ αντικαταστήσει τον Φερνάντο Ιέρο και υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή