Τηλεκοντρόλ… πυροσβεστήρας

Τηλεκοντρόλ… πυροσβεστήρας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αναζήτηση τηλεοπτικής «στέγης», έστω και για ένα κομμάτι ψωμί είχε εξελιχθεί σε εφιάλτη για τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων. Βλέπετε, είναι αναγκαία η υπογραφή συμβολαίου με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. Αφ’ ενός για ενισχυθούν τα ταμεία τούτες τις δύσκολες, για τα οικονομικά όλων, εποχές. Αφ’ ετέρου διότι υποχρεούνται να εμφανίσουν και… έσοδα στον προϋπολογισμό που θα καταθέσουν εντός των ημερών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Η κίνηση των «12» ΠΑΕ της A΄ ΕΘνικής που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός, εκτός της ανατροπής του Θανάση Κανελλόπουλου (στηρίζεται από τον Ολυμπιακό) από την ηγεσία της ΕΠΑΕ, έχει ως στόχο και την εμπορική εκμετάλλευση του ποδοσφαιρικού προϊόντος. Απέναντί τους βρίσκονται Ολυμπιακός, Ξάνθη, Χαλκηδόνα και ΕΠΟ, στην έναρξη ενός πολέμου με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η πρόταση της NetMed για την αγορά των αγώνων όλου του πρωταθλήματος έναντι 20.470.000 ευρώ μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά (και πυροσβεστικά) στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς στην παρούσα στιγμή, αποτελεί τη μόνη πηγή (σίγουρων και σημαντικών) εσόδων για τις ΠΑΕ.

Παρεμπιπτόντως, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (EEA) έχει κληθεί κόσμος και κοσμάκης. Κατ’ αρχάς, οι κ. Τσαρούχας και Καραμπέρης να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση στην ΠΑΕ Αρης. Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ «Νέος Πανιώνιος» προκειμένου να εξηγήσουν πώς αναμειγνύεται ακόμη σε θέματα της ομάδας ο Αχιλλέας Μπέος. Ακόμη, θα εξετασθεί το θέμα της συμμετοχής μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επικείμενη Γενική Συνέλευση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή