Φωτιά… Ερικσον άναψε στην Τσέλσι

Φωτιά… Ερικσον άναψε στην Τσέλσι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πάνω κάτω επιχειρεί να φέρει στο ποδόσφαιρο ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς. Μετά την Κάλιαρι, την οποία επεδίωξε να αγοράσει προχθές, ήταν η σειρά του Σβεν Γκόραν Ερικσον, τον οποίο (μάλλον) θέλει για προπονητή της ομάδας του. Οι Βρετανοί φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Σουηδό τεχνικό να μπαίνει στο σπίτι του Ρώσου μεγιστάνα. H δημοσίευση των φωτογραφιών «φούντωσε» τις φήμες, αλλά ο Ερικσον θέλησε να τις… σβήσει.

«Συναντήθηκα με τον Πίνι Ζαχαβί και τον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι. Με τον Πίνι είμαστε φίλοι τα τελευταία 20 χρόνια, από την Μπενφίκα. Με τον κ. Αμπράμοβιτς έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές στο Λονδίνο. Γνωρίζω πως η εμπλοκή του με την Τσέλσι μπορεί να δημιουργήσει παραφιλολογία. H θέση μου είναι στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας και ανυπομονώ να την οδηγήσω στην Πορτογαλία».

Αμεση ήταν και η αντίδραση του τεχνικού της Τσέλσι, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος για δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες βλέπει τον Αμπράμοβιτς να ψάχνει για προπονητή. «Δημιουργούν αμφιβολίες για τη δουλειά μου και δεν είναι καλό για τον σύλλογο. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή