Κολύμβηση: μηχανές στο «φουλ»

Κολύμβηση: μηχανές στο «φουλ»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους ρυθμούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που αρχίζει την Κυριακή στη Βαρκελώνη (13-27/7) κινούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες του υγρού στίβου. Το παρών θα δώσουν και 62 πρωταθλητές μας, οι οποίοι θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους κορυφαίους του κόσμου, εν όψει των Ολυμπιακών της Αθήνας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της συγχρονισμένης και των καταδύσεων είναι οι πρώτοι που θα μεταβούν στη χώρα των ταυρομαχιών. Πρόκειται για τους: Θαλασσινίδου, Φτούλη, Ιωάννου, Κουτσούδη, Χριστοδούλου, Βουτηράκη, Πελεκάνου, Γουδά, Γεωργίου, Αναστασίου (συγχρονισμένη), Σιρανίδης, Μπίμης, Γαβριηλίδης, Τράκας, Κουτσοπέτρου. Γεωργάτου, Πάππα, Χατζημήτρου (καταδύσεις).

Η πρόκριση είναι ο πρώτος στόχος των ομάδων πόλο. Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανία, Κίνα και Ιταλία, ενώ οι γυναίκες θα παίξουν με τις ΗΠΑ, Γερμανία και Γαλλία.

Στην κολύμβηση θα αγωνιστούν οι Μπιτσάκης, Τσόλτος, Οικονόμου, Τσαγκαράκης, Ξυλούρης, Μαγγανάς, Ζήσιμος, Κοκκώδης, Διαμαντίδης, Γιαννιώτης, Δρυμωνάκος και οι Λυμπερτά, Δημοσχάκη, Μελαχροινού, Καραστεργίου, Σαρακατσάνη, Νιαγκουάρα, Κωστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή