Στογιάκοβιτς: Πάνω απ’ όλα η Εθνική μου

Στογιάκοβιτς: Πάνω απ’ όλα η Εθνική μου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ριζωμένος» στο NBA και στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά με την καρδιά του να «χτυπά» πάντα στη Σερβία και τη σκέψη του να ταξιδεύει στην Ελλάδα που δεν «ξεχνά», ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς συνεχίζει τις διακοπές του στη Θεσσαλονίκη και γεμίζει τις «μπαταρίες» του για να ενισχύσει την εθνική Γιουγκοσλαβίας στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ της Σουηδίας.

«Η Γιουγκοσλαβία, πάντα, έχει έναν και μόνο στόχο να κερδίσει το «χρυσό» μετάλλιο. Πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ δυνατές μάχες. H Ισπανία, η Γερμανία και η Ελλάδα έχουν φοβερή ομάδα και βέβαια η Ιταλία, ενώ και η Τουρκία έχει γίνει πλέον ισχυρός αντίπαλος», υποστήριξε ο άσος των Σακραμέντο Κινγκς σε τηλεοπτική συνέντευξή του και συνέχισε: «Κάποτε έγινε συζήτηση να παίξω στην εθνική Ελλάδας, αλλά η ομοσπονδία και ο σύνδεσμος των παικτών δεν ήθελαν τους ελληνοποιημένους που έπαιζαν στο πρωτάθλημα».

Ο Στογιάκοβιτς μίλησε και για την μετα-Τζόρνταν εποχή του NBA, τονίζοντας ότι τις δύο πρώτες φορές που σταμάτησε την καριέρα του, μειώθηκε σημαντικά η λάμψη του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

«Ο κόσμος δεν ξεχνάει τον Τζόρνταν, αλλά μπήκε στην ιστορία και τώρα είναι η ώρα για τα νέα παιδιά. O Κόμπε Μπράιαντ και ο Μακ Γκρέιντι έχουν βελτιωθεί παρά πολύ και μαζί με άλλους μπορούν να αναπληρώσουν το κενό που άφησε ο Τζόρνταν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή