Εχυσε το… γάλα με Σάκοτα η AEK

Εχυσε το… γάλα με Σάκοτα η AEK

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H συνεχιζόμενη μείωση του προϋπολογισμού της KAE AEK αποτελούσε ειλημμένη απόφαση του προέδρου, Γιάννη Φιλίππου, με αποτέλεσμα ο Ντράγκαν Σάκοτα να αποτελέσει το πρώτο «θύμα» των δριμύτατων περικοπών που θα κάνει η «Ενωση». Οι ιθύνοντες της AEK ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους στον Ντράγκαν Σάκοτα μ’ ένα απλό τηλεφώνημα, αν και ο συμπαθής Σέρβος τεχνικός περίμενε καλύτερη αντιμετώπιση από τη διοίκηση, αφού όπως ανέφερε και στη δήλωσή του «τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα στον πάγκο της AEK, συνοδεύτηκαν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από 32 ολόκληρες σεζόν».

Ο «Σάλε» είχε να πει μόνο καλά λόγια για τις αναμνήσεις της συνεργασίας του με τη διοίκηση, τους παίκτες και τους οπαδούς της ΑΕΚ.

«Εύχομαι στην AEK να κατακτήσει στο μέλλον κι άλλα πρωταθλήματα. Στο περυσινό θα υπάρχει πάντα το όνομά μου και αυτό με κάνει περήφανο», κατέληξε ο Σάκοτα που δεν δέχτηκε τη μείωση ύψους 50 τοις εκατό που του προτάθηκε. Πιθανότερος αντικαταστάτης του Σάκοτα είναι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Φώτης Κατσικάρης, αφού χαίρει της διοικητικής εκτίμησης, ενώ και ο ίδιος θεωρεί ότι έχει ωριμάσει στον πάγκο της AEK, ύστερα από 4 χρόνια παραμονής του.

– O «γερόλυκος» Ντάριλ Μίντλεντον επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό γι’ έναν ακόμη χρόνο (500.000 δολάρια). H προσφορά του 37χρονου σέντερ εκτιμήθηκε από τον Ομπράντοβιτς και τη διοίκηση, ενώ χθες το βράδυ, ήρθε στην Αθήνα ο Κουτλουάι για να απαντήσει στη μειωμένη πρόταση των «πρασίνων». Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα έκανε καλύτερη πρόταση απ’ αυτήν του Παναθηναϊκού, στον Μακ Ντόναλντ για τα 2 επόμενα χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή