Λοξώς αριστερά για «δεκάρι» ο Παναθηναϊκός

Λοξώς αριστερά για «δεκάρι» ο Παναθηναϊκός

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εμπλοκή στην απόκτηση του Ερόλ Μπουλούτ, δημιουργεί νέα δεδομένα στις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Αν και το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, οι «πράσινοι» δεν θέλουν να ρισκάρουν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας τον Τούρκο διεθνή και άρχισαν ήδη να αναζητούν εναλλακτική λύση για την αριστερή πλευρά. Για τα δεδομένα αυτής της μεταγραφικής περιόδου, ο Μπουλούτ είναι ένας ακριβός παίκτης και αν η μεταγραφή του δεν ολοκληρωθεί στις επόμενες μέρες, ο αντικαταστάτης του δεν πρόκειται να είναι τόσο ακριβός, είτε προέρχεται από την ελληνική είτε από την ξένη αγορά.

Στην περίπτωση αυτή, το ποσό που θα εξοικονομηθεί (θα είναι μεγαλύτερο από 400 χιλ. ευρώ), πιθανότατα θα δοθεί για τον παίκτη – ηγέτη που αναζητεί τόσο καιρό ο Παναθηναϊκός και δεν βρίσκει. Με τέτοια «ένεση» στον προϋπολογισμό αυτής της μεταγραφής, αυξάνονται οι επιλογές και οι πιθανότητες να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με ηγετικά χαρακτηριστικά, που τόσο πολύ τον έχει ανάγκη η ομάδα. Επειδή αυτός ο παίκτης δεν είναι υποχρεωτικό να πρόκειται για «δεκάρι», γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ένας καλός αριστεροπόδαρος με αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αυτήν την εποχή στην μεταγραφική αγορά. Πιο ψηλά στη σχετική λίστα, είναι ο Ατσίμοβιτς, ο Σλοβένος μέσος της Τότεναμ.

– Από την Ελβετία θα ξεκινήσει προπονήσεις ο Νασίφ Μορίς. O Νοτιοαφρικανός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο το βράδυ ή το Σάββατο και την Κυριακή θα φύγει αμέσως με τους νέους συμπαίκτες του για την Ελβετία. O Ζάετς είναι πιθανό να μην ακολουθήσει την ομάδα την πρώτη εβδομάδα, για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές υποθέσεις.

– Λίνκαρ και Σαπάνης προορίζονται «δανεικοί» για τον Ακράτητο, όμως δεν είναι… ενθουσιασμένοι απ’ αυτήν την προοπτική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή