Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός δεν κάθησε με… σταυρωμένα χέρια παρακολουθώντας τα νέα τερτίπια του Λάμπρου Χούτου και πέρασε στην αντεπίθεση. «H ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε σε απολογία τον Λάμπρο Χούτο για αντισυμβατική και δυσφημητική συμπεριφορά προς το σύλλογο. O παίκτης θα πρέπει να παραδώσει την απολογία εγγράφως εντός 48 ωρών», αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της πειραϊκής εταιρείας, οι ιθύνοντες της οποίας εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την κίνηση του Χούτου να διεκδικήσει με εξώδικο περίπου 150 εκατομμύρια.

Ενα ποσό που, σύμφωνα με τον Χούτο, προκύπτει από ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε προ τριετίας με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν τον αναγνωρίζουν με το σκεπτικό πως δεν κατατέθηκε εγκαίρως στην ΕΠΑΕ (εντός δεκαημέρου από την υπογραφή του). Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Λάμπρος Χούτος πρόκειται να ξεκινήσει προπονήσεις την Παρασκευή, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς του Ολυμπιακού.

Η προπόνηση έχει προγραμματισθεί να φιλοξενηθεί στη Ριζούπολη, προκειμένου να την παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας. Βεβαίως, εδώ προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα: πως θα… υποδεχθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον Λάμπρο Χούτο;

Την ίδια ώρα η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να ανοίξει ξανά το μεταγραφικό φάκελο, καθώς ουδείς γνωρίζει το… φινάλε στο δράμα «Λάμπρος Χούτος».Τα ονόματα που απασχολούν τη διοίκηση είναι αρκετά. Κατ’ αρχήν, ο Ανέστης Αγρίτης του Αιγάλεω, με τον Ολυμπιακό να αγοράζει τον νεαρό Γονδουλάκη από την Καλαμάτα και να τον παραχωρεί δανεικό (ως αντάλλαγμα) στην ομάδα του Γιώργου Χατζάρα. Επίσης, εξετάζεται η περίπτωση του Βραζιλιάνου Παλέρμο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Βιγιαρεάλ μετά την απόκτηση του Σόνι Αντερσον, αλλά και ο Πάτρικ Ογουνσότο του Εργοτέλη.

– O Χόρχε Μπερμούντες συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή