ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

AEK: Ισόπαλο, 0-0, έληξε το πρώτο φιλικό της AEK με την Κυπελλούχο Τσεχίας Τάμπλιτσε.

ΠΑΟΚ: O Κυριάκος Τοχούρογλου υπέγραψε νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, ενώ του δόθηκε και μικρό μέρος των οφειλών που έχει να πάρει από την ομάδα του, περίπου 300 χιλιάδες ευρώ. Συμφώνησε και ο Εμπενίζερ Χάγκαν.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: O 25χρονος μεσοαμυντικός, Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Εθνικό, είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πύργου (1+ 3 χρόνια).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: O 24χρονος Μεξικανός αμυντικός, Ραφαέλ Μαρκές, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς. H μεταγραφή του κόστισε, περίπου, έξι εκατομμύρια ευρώ και αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Φρανκ Ντε Μπουρ που έμεινε ελεύθερος.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: O 24χρονος Αυστραλός επιθετικός, Χάρι Κιούελ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους» και θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 7.

ΡΕΑΛ: O Πορτογάλος Χοσέ Πεσέιρο θα είναι ο πρώτος βοηθός προπονητή του συμπατριώτη του, Κάρλος Κεϊρός, στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπεύθυνος εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών θα είναι ο 32χρονος Ιταλός Βάλτερ ντι Σάλβο, που εργαζόταν στη Λάτσιο.

UΕFΑ: Σε δραστικές αλλαγές στον θεσμό του κυπέλλου, προσανατολίζεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Στην πρώτη φάση θα συμμετέχουν 40 ομάδες, ενώ στη συνέχεια θα δημιουργούνται οκτώ γκρουπ των πέντε ομάδων, όπου η κάθε μία θα δίνει συνολικά τέσσερα παιχνίδια (δύο εντός, δύο εκτός).

ΡΟΜΑ: Τον 22χρονο Κριστιάν Κιβού από τον Αγιαξ, απέκτησε για 5 επόμενα χρόνια η Ρόμα, που καταβάλλει 18 εκατομμύρια ευρώ στον ολλανδικό σύλλογο.

ΙΝΤΕΡ: O Καλιλού Τίγκα θα φοράει τη φανέλα της Ιντερ για τα 3 επόμενα χρόνια, ύστερα από τη θητεία του στην Οσερ. O Σενεγαλέζος παίκτης διαθέτει βελγικό διαβατήριο και δεν θα καταλάβει θέση ξένου.

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: O Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν γι’ έναν ακόμη χρόνο, καθώς η Ρεάλ δεν επιθυμεί να τον αποκτήσει αυτήν την περίοδο και ύστερα από τη μεταγραφή του Γκαμπριέλ Μιλίτο, ολοκλήρωσε τις κινήσεις της, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της, Πέρεθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή