KAI… ΑΛΛΑ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 14:45: Ποδηλασία: Γύρος Γαλλίας, EUROSPORT. 14:30: Μπάσκετ: Κίνα – Νιγηρία, SUPERSPORT 2. 19:00: Σλοβενία – ΗΠΑ, SUPERSPORT. 21:00: Βόλεϊ: Ελλάς – Γιουγκοσλαβία, ET1. 21:15: Μπάσκετ: Ελλάς – Πουέρτο Ρίκο, SUΡΕRSΡΟRΤ.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και για το Ευρωπαϊκό του 2003 κατέκτησε στην υπερπήδηση εμποδίων η Δανάη Τσάτσου. H αμαζόνα κατέκτησε την πρόκριση σε διεθνή αγώνα στη Γαλλία.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή 14 αθλητών και αθλητριών αρχίζει σήμερα στο Σέμπρουκ του Καναδά το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων. Αγωνίζονται οι Αναστασίου (400 μ. εμπ.), K. Φιλιππίδης, Παστός (Επί κοντώ), Ασκητοπούλου, Πανέτα (τριπλούν), Παρασχάκης, Γ. Φιλιππίδης (ακόντιο), Φιλανδράκης (όκταθλον), Καλογεράκης (σφαίρα), Δουβαλίδης, Γκασιώνης (110μ. εμπ.), Κατσικαντάμης (σφύρα), Μπακαλάκος (μήκος) και Ξυλάκης (ύψος).

ΣΟΦΤΜΠΟΛ: Το χρυσό μετάλλιο στη δεύτερη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Ιταλία) έχουν βάλει στόχο οι αθλήτριες της εθνικής. Νίκησαν τις Γαλλίας και Βουλγαρία με 7-0. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν την Ουκρανία.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Απειλές κατά της ζωής τους έλαβαν με e-mail δύο διευθυντικά στελέχη της Μπάγερν Μονάχου, οι Καρλ Χόπφνερ και Ράιμοντ Αουμαν. H αιτία θα πρέπει να αναζητηθεί στο κλείσιμο τριών συνδέσμων φιλάθλων της βαυαρικής ομάδας, των Red Sharks, Club N. 12 και Schickeria Μunich.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Αρχίζει σήμερα στην Παβία της Ιταλίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα σπουδαστών – σπουδαστριών. Από ελληνικής πλευράς αγωνίζονται οι Τραστόγιαννος (56 κ.), Διαμαντής (62) και Τόκα (58).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή