Πείσμα για Παρίσι από τη Μανιάνι

Πείσμα για Παρίσι από τη Μανιάνι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην… κορυφή θα στοχεύσει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού (23-31/8) η Μιρέλα Μανιάνι. H όμορφη πρωταθλήτρια του ακοντισμού τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρούνταν από ένα πρόβλημα στον δεξί ώμο και είχε μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα στάδια. Το πείσμα όμως και η επιμονή της την βοήθησαν να επανέλθει στους προπονητικούς χώρους. «Ολα πήγαν καλά και συνεχίζω τις προπονήσεις. Γι’ αυτήν τη χρονιά ο μεγάλος στόχος είναι το παγκόσμιο, όπου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε η «ασημένια» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ.

Στη Θήβα θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (12-13/7) οι Βαλκανικοί Αγώνες. Θα αγωνιστούν περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες. Ανάμεσά τους είναι Ολυμπιονίκες και κάτοχοι παγκοσμίων ρεκόρ. Στη διοργάνωση θα δοκιμάσουν ξανά τις δυνάμεις τους οι Παπακώστας (ύψος), Παπαδημητρίου (σφύρα) και οι Τσικούνα (δίσκος), Τσιλιγκίρη (επί κοντώ) και Εφεντάκη (3.000).

Στις συμμετοχές των ξένων ξεχωρίζει ο Ρουμάνος Οπρέα (17,63 μ. στο τριπλούν), η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στη σφυροβολία (76,07), Μικαέλα Μελίντε και η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του ύψους, Οάνα Παντελίμον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή