Επενδυτές… υποσχέσεων

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλη μία μέρα στο… περίμενε είναι οι παίκτες του Αρη. O σεΐχης Καλίντ Αλ Κασίμι πάλι δεν φάνηκε συνεπής σε αυτά που υποσχέθηκε πριν από δύο μέρες, με αποτέλεσμα οι Αρειανοί να μην δουν το χρώμα του χρήματος για μια ακόμη φορά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Οι Αραβοϊσπανοί, παρά το γεγονός πως έχουν, από προχθές, στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, δεν φαίνονται να διακατέχονται από την απαιτούμενη συνέπεια. Με αποτέλεσμα οι νέες υποσχέσεις πληρωμών που έδωσαν για σήμερα το πρωι, να εκλαμβάνονται ως… ανέκδοτο.

Οι επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις της νέας διοίκησης δημιουργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας στην ομάδα. Και επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα του τρόπου παράδοσης του 87% των μετοχών στους νέους επενδυτές. «Κατόρθωσαν να προσεγγίσουν την Super 3 και να τον στρέψουν εναντίον εμού και του Καραμπέρη. Υπό τις απειλές αυτές τους δώσαμε τις μετοχές. Εμείς φύγαμε για να σωθεί ο Αρης. Ευθύνες πλέον ανέλαβε ο κ. Κασίμι και αυτός είναι αρμόδιος για το τι μέλλει γενέσθαι», ξεκαθάρισε, μιλώντας στην EPA ΣΠΟΡ, ο πρώην αντιπρόεδρος των «κίτρινων», Νίκος Τσαρούχας.

Οι εξελίξεις αυτές έγιναν αιτία να αναβληθεί για αύριο το ταξίδι της ομάδας στην Αυστρία, όπου πρόκειται να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Εξάλλου στενεύουν και τα οικονομικά περιθώρια. Στις 14 Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, γεγονός που σημαίνει πως οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να ρυθμίσουν τα χρέη σε εφορία και ΙΚΑ.

Επίσης, πολλοί παίκτες περιμένουν να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, όπως οι Ανδρέας Σκέντζος, Αλέκος Δέλλιος, Ζίσους Μπράγκα, ενώ εκκρεμούν οι προσφυγές των Νίρεν Ντεμπά, Μάγκνους Σελάντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή