Με τη… συγγνώμη στο στόμα ο Μπουλούτ

Με τη… συγγνώμη στο στόμα ο Μπουλούτ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μονά – ζυγά θυμίζει η μεταγραφή του Ερόλ Μπουλούτ στον Παναθηναϊκό. Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή όλα πάνε καλά και το θέμα οδεύει προς οριστική διευθέτηση, Τρίτη, Πέμπτη – Σάββατο βγαίνουν στον αφρό τα εμπόδια και απειλούν να χαλάσουν τη μεταγραφή! Χθες ήταν η σειρά των… καλών εξελίξεων. Μια σειρά επαφών άλλαξε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε από την προηγούμενη μέρα και έριξε γέφυρες για οριστική συμφωνία του Τούρκου διεθνούς με τον Πανιώνιο, τουλάχιστον όσον αφορά στις διαφορές τους που εμποδίζουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Το γεγονός της νέας δίμηνης διακοπής συμβολαίου που θέλει να επιβάλει η ομάδα της N. Σμύρνης στον παίκτη δεν επηρεάζει τη μεταγραφή και έγινε περισσότερο για λόγους εντυπώσεων.

Τις επαφές των δύο πλευρών ανέλαβαν οι δικηγόροι, οι οποίοι επικέντρωσαν την προσπάθειά τους στη σύνταξη ενός κειμένου που θα ικανοποιεί και την ομάδα και τον παίκτη. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια έγγραφη δήλωση του Μπουλούτ με την οποία θα ζητάει συγγνώμη χωρίς να ζητάει… συγγνώμη. H διατύπωση θα έχει λεπτούς όρους και προσεκτική σύνταξη, με στόχο να φαίνεται ότι ο παίκτης ζητεί συγγνώμη χωρίς στην ουσία να κάνει κάτι τέτοιο. «Ζητώ συγγνώμη αν κάποιους στενοχώρησα», είναι για παράδειγμα μια αόριστη διατύπωση που θα άφηνε ικανοποιημένο τον Πανιώνιο, χωρίς ο Μπουλούτ να νιώθει ότι έκανε πίσω και παραδέχθηκε πως είχε λάθος.

Στο κείμενο της δήλωσης δεν θα υπάρχει κάτι που θα μπορεί να θεωρηθεί ως παραδοχή του παίκτη για πλήρη εξόφλησή του από τον Πανιώνιο και η σχετική διαφορά θα λυθεί δικαστικώς, μιας και όλα δείχνουν ότι ακόμα κι αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Μπουλούτ θα επιμείνει στην προσφυγή του. Αν όλα πάνε καλά, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός θα συναντήσει τη νέα του ομάδα στην Ελβετία.

– Αρκετές αναφορές υπήρχαν χθες σε εφημερίδες της Αργεντινής περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Ινσούα, αλλά τίποτε απ’ όλα αυτά δεν επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ. O Αργεντίνος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και ειδικά σε ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είναι αρκετά ακριβός.

– Την Κυριακή αναχωρούν οι «πράσινοι» για την Ελβετία, με τους Μορίς και Επαλέ να έρχονται σήμερα – αύριο στην Αθήνα και να ακολουθούν την αποστολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή