Το πρόσωπο της ημέρας

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα τα «ερυθρόλευκα» μάτια είναι απόψε στραμμένα στη Ριζούπολη, όπου είναι προγραμματισμένη η πρώτη, με ανοιχτές τις πόρτες, προπόνηση του Ολυμπιακού (θα αρχίσει στις 7 μ.μ.). Οχι μόνο γιατί οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, δηλαδή τους Μπούτσεκ, Βάλλα, Τάτση, Πάντο, Γκώνια, Στολτίδη, Καφέ, Γεωργιάδη και Κούζμπα. Παράλληλα, θα πρέπει να δώσει το «παρών» και το… μαύρο πρόβατο της οικογένειας των Πειραιωτών, ο Λάμπρος Χούτος. Μετά τα νέα του καμώματα (διεκδικεί με εξώδικο που απέστειλε στην πειραϊκή εταιρεία το ποσό των 150 εκατ. δρχ.), ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τρέφει πια και τα καλύτερα αισθήματα προς το πρόσωπο του νεαρού επιθετικού. Θα ‘χει, λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα τον υποδεχθεί. Εκτός κι αν προλάβει η διοίκηση να τον τιμωρήσει, βγάζοντάς τον απ’ τη δύσκολη θέση.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε χθες από την Κω, όπου ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές και ακολούθως συνέταξε την απολογία του μαζί με τον δικηγόρο του. Πιθανότατα θα την παραδώσει σήμερα το πρωί και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι συνεπής στο απογευματινό ραντεβού στη Ριζούπολη, όπως και άλλοι δύο διεθνείς του Ολυμπιακού, ο Φάνης Κατεργιαννάκης και ο Στέλιος Βενετίδης. Οι τρεις διεθνείς θα περάσουν από ισοκινητές μετρήσεις στις 5 μ.μ. στον Ρέντη υπό την επίβλεψη του Θοδωρή Μπαλλίδη και δύο ώρες μετά, θα είναι παρόντες στην ανοιχτή προπόνηση της Ριζούπολης. Το Σάββατο, οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 7 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Την Κυριακή, στις 3.45 μ.μ. η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας για το Μόναχο και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο μεταξύ, χθες, λύθηκε το συμβόλαιο του Χόρχε Μπερμούντες με τον Ολυμπιακό και η πειραϊκή εταιρεία γλίτωσε από ένα συμβόλαιο περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ. O Μπερμούντες θα συνεχίσει την καριέρα του στην αργεντίνικη ομάδα Νιούελς Ολντ Μπόις. Αμεσα αναμένεται να λυθεί και το (επίσης ακριβό) συμβόλαιο του Ζε Ελίας (500 εκατ. δρχ. ετησίως).

– Στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων κινείται ο Ολυμπιακός. Οπως ανακοινώθηκε, μία νέα γραμμή που θα λειτουργεί όλο το 24ωρο θα έχουν στη διάθεσή τους από εδώ και στο εξής οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να τους εξυπηρετεί σε οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή