Χαμηλοί τόνοι από Μπάγεβιτς

Χαμηλοί τόνοι από Μπάγεβιτς

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εικόνα της AEK απέναντι στην Τέπλιτσε άφησε πολλά θετικά μηνύματα, αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όντας πολύπειρος, δεν.. έσκασε πολλά χαμόγελα για τα όσα είδε από την ομάδα στο πρώτο φιλικό της περιόδου με αντίπαλο την κυπελλούχο Τσεχίας, που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας. «Ημαστε καλύτεροι και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Τα φιλικά θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να δούμε σε ποιους θα στηριχτούμε. Ηθελα να δω τους παίκτες μου μετά 13 μέρες προετοιμασίας και τα πρώτα δείγματα ήταν πολύ θετικά. Πάντως, είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα και να πούμε το οτιδήποτε για το στυλ που θα αγωνιζόμαστε», δήλωσε ο Ντούσκο, ο οποίος περιμένει να «μπολιάσει» τον Οκκά με τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτό θέλει χρόνο και πολλά παιχνίδια, που θα τα πάρει ο Κύπριος όταν ο Μπάγεβιτς κρίνει πως ήλθε η ώρα. Προς το παρόν, ο Οκκάς περιορίζεται σε προπονήσεις, χαλαρές στην αρχή και πιο εντατικές σε λίγες ημέρες, γιατί άρχισε προετοιμασία πολύ αργότερα από τους νέους συμπαίκτες του.

Β Μετά το φιλικό με την Τέπλιτσε έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη των τριών αρχηγών της ομάδας, με τους τρεις παλαιότερους παίκτες (Κασάπη, Μαλαδένη και Κωστένογλου) να παίρνουν τις περισσότερες ψήφους. Χθες το απόγευμα, οι τρεις αρχηγοί μίλησαν για να καθορίσουν τη σειρά και αποφάσισαν πρώτος αρχηγός να είναι ο Κασάπης, δεύτερος ο Μαλαδένης και τρίτος ο Κωνστένογλου. Οι τρεις αρχηγοί έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους για να υπογραφεί ένας ικανοποιητικός εσωτερικός κανονισμός και να μην επαναληφθούν τα περυσινά φαινόμενα.

Β Στην οδό Καππαδοκίας 1 στη N. Φιλαδέλφεια θα στεγάζεται από τη Δευτέρα η μπουτίκ της AEK. Μέχρι το τέλος το μηνός, θα διατίθενται και από εκεί εισιτήρια διαρκείας, ενώ από την 1η Αυγούστου, οι ενδιαφερόμενοι θα τα προμηθεύονται μόνο μέσω της WINBANK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή