ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Εντυπωσίασαν χθες, στον Καναδά, οι Ελληνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων. Στους τελικούς προκρίθηκαν οι: 110 εμπόδια: I. Γκασιώνης 13.85, K. Δουβαλίδης 13.96, σφαίρα: Δαμ. Καλογεράκης 18,62, ακόντιο: Σαρ. Παρασκάκης 69,87 (αποκλείσθηκε ως 15ος ο Γερβ. Φιλιππίδης 62,87), επί κοντώ: M. Παστός 4,70, K. Φιλιππίδης 4,70, σφύρα: Ευθ. Κατσικαντάμης 65,19, τριπλούν: Αλ. Ασκητοπούλου 12,27 (18η έμεινε η N. Πανέτα με 11,65). Στον ημιτελικό των 400 μ. με εμπόδια πέρασε ο K. Αναστασίου με 53.60. Στο όκταθλο, μετά τα 100 μ. και το μήκος, ο N. Φιλανδαράκης είναι 6ος.

ΜΠΑΣΚΕΤ: H εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει απόψε την Αγκόλα, για το παγκόσμιο εφηβικό πρωτάθλημα (Εύοσμος, 21.15).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Δεύτερες είναι, μετά την 4η ιστιοδρομία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των 470, στη Γαλλία, οι Μπεκατώρου -. Τσουλφά και 8ες οι Σ. Παπαδοπούλου – Κούρκουλου. Οι Κοσματόπουλος – Τριγκώνης είναι 7οι και οι Μηλαίος – Σπ. Λεμάνης 11οι. Στους Ευρωπαϊκούς των Γιούροπ (Ισπανία, 8 κούρσες), η Κραβαριώτη είναι 32η, και στων Οπτιμιστ (Κροατία, 9 κούρσες) ο Γ. Ροζής 15ος και ο N. Κυρανάκος 23ος, και στα κορίτσια, η K. Κουτσουγέρα 18η και η Ερμ. Μπατσή 26η.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: O ALPHA εξεδήλωσε χθες ενδιαφέρον για τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ της A΄ Εθνικής, που έχουν δικαίωμα παραχώρησής τους.

ΑΡΗΣ: Σε ορισμένους ποδοσφαιριστές δόθηκε ένα μέρος από τα χρήματα που τους οφείλονται, ενώ σε άλλους μοιράστηκαν επιταγές με σημερινή ημερομηνία. O Ανδρέας Σκέντζος υπέγραψε νέο συμβόλαιο (2+1 χρόνια). Οι διοικούντες επιμένουν ότι συμφώνησαν με τον Αλοΐζιο και πως βρίσκονται κοντά στο N. Μαχλά.

ΠΑΟΚ: H νέα διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ο Χάγκαν.

ΠΟΛΟ: H εθνική ομάδα ανδρών ολοκλήρωσε τους αγώνες της στο τουρνουά της Οπατίγια (Κροατία), χάνοντας από την Αυστραλία με 7-8.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: O K. Καπετάνος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή για 1+4 χρόνια. Στη Χαλκηδόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρ. Μικές, που θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με τη συμμετοχή των Μπελιγράτη – Μιχαλόπουλου και Γκορτσανιούκ – Μούρτζιου αρχίζουν σήμερα στο Ρέθυμνο οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών.

ΤΙΜΗ: Το βραβείο «Ευ αγωνίζεσθαι» θα απονεμηθεί στον ιστιοπλόο Αιμίλιο Παπαθανασίου. H εκδήλωση θα γίνει στην έδρα της ΔΟΕ στη Λωζάννη στις 29 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε ότι στο Γιουρολύμπ του 2002, πριν από την 2η ιστιοδρομία, «έσπασε» το τιμόνι του Τούρκου Αντακάν και ο Παπαθανασίου του έδωσε το αναπληρωματικό του τιμόνι, αν και ήταν 1ος, με 2ο τον Τούρκο.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Αρχίζουν σήμερα (9.00 και 18.00) στο «Ιλίσιο» τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων και παίδων, κορασίδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή