«Γουστάρω να δουλεύω στον ΠΑΟΚ»

«Γουστάρω να δουλεύω στον ΠΑΟΚ»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O άνεμος αισιοδοξίας που πνέει, τον τελευταίο καιρό, στον ΠΑΟΚ, στέγνωσε τον ιδρώτα αγωνίας του Αγγελου Αναστασιάδη. O τεχνικός του «Δικεφάλου», μίλησε, για μία ακόμη φορά, με τη γλώσσα της αλήθειας, ενώ κάλυψε πλήρως τους Οκκά, Γεωργιάδη και Καφέ για τις αποφάσεις τους να αποχωρήσουν από το σύλλογο.

«Γουστάρω να δουλεύω στον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αναστασιάδης και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους παραμένει, παρά τα σοβαρά προβλήματα. «Το ποιος έχει ευθύνες, ποια είναι τα ποσοστά των ευθυνών, μπορεί ο καθένας να τα καταγράψει. Και πρέπει τώρα να κάνουμε αυτήν την ομάδα υγιή. Αυτήν τη χρονιά και βάσει των δεδομένων που υπάρχουν, λέω εγώ πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σωθεί».

Ο Ελληνας τεχνικός δεν δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά τη νομική υπηρεσία της ομάδας, λέγοντας: «έκανε εγκλήματα στα θέματα των Γιαννάκη Οκκά και Μάριους Κουκέλκα». Επίσης, κατηγόρησε αρκετούς ακόμη μέσα στο σύλλογο λέγοντας ότι έτρωγαν και έπιναν σε βάρος του ΠΑΟΚ και τον έβαλαν μέσα 17 δισ.

Τέλος, πήρε το μέρος των παικτών που αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες. «Βαρέθηκε το παιδί τα προβλήματα και έφυγε», είπε για τον Οκκά. «Προς τιμήν του το παλικάρι δεν δέχτηκε να πάρει τα χρήματα του συμβολαίου για τη νέα σεζόν», είπε για τον Γεωργιάδη, ενώ για τον Καφέ ανέφερε: «Είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι ο Παντελής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή