Αίνιγμα Λυμπερόπουλου στην AEK

Αίνιγμα Λυμπερόπουλου στην AEK

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο αγαπημένο αστείο των παικτών της AEK τις τελευταίες ημέρες είναι ο… Νίκος Λυμπερόπουλος! Οι φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την ομάδα τους έχουν φθάσει στην Αυστρία και γύρω από την αναμενόμενη άφιξή του γίνονται αρκετά πειράγματα, με αποδέκτη κυρίως τον Μπάγεβιτς, ο οποίος ισχυρίζεται μονίμως ότι δεν ξέρει τίποτα, αλλά πάντα το λέει χαμογελώντας! H επίσημη θέση της διοίκησης έχει εκφρασθεί από τον Πέτρο Στάθη και διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο όλα τα σενάρια που θέλουν τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να έχει συμφωνήσει σε όλα με την AEK και περιμένει απλώς να πάρει η ομάδα το πιστοποιητικό που θα της επιτρέπει να παίξει στο πρωτάθλημα και μετά να εμφανισθεί για προπονήσεις. Παρά τις διαψεύσεις, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει ξανά πρωτοβουλίες, όπως αυτές που πήρε για την απόκτηση του Γιάννη Οκκά, μετά από σχετική παραίνεση του Μπάγεβιτς.

– H διοίκηση της AEK έχει διεκπεραιώσει σχεδόν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να προχωρήσει με ευνοϊκό τρόπο η ρύθμιση των χρεών προς την εφορία. Το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την πρώτη δόση του 10% των χρεών είναι διαθέσιμο και θα δοθεί μόλις ολοκληρωθεί η σχετική ρύθμιση.

– Το δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα (7.30 μμ) η AEK. Αντίπαλός της θα είναι η Αξαντ, ομάδα Γ΄ Κατηγορίας Αυστρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή