«Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού»

«Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακοπές τέλος για τον Ερόλ Μπουλούτ. O Τούρκος διεθνής έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του για ένα κοντινό ταξίδι στην Ελβετία, όπου θα συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες για να κάνει μαζί τους το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. O Μπουλούτ βρίσκεται τώρα κοντά στους γονείς του στη Γερμανία και δεν χρειάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά, καθώς το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έχει υπογραφεί από την περασμένη εβδομάδα. Δεν ανακοινώθηκε επισήμως ούτε και ενεργοποιήθηκε η συμφωνία, διότι υπήρχαν ακόμα προσωπικές διαφορές του με τον Πανιώνιο, που λίγο έλειψε να χαλάσουν μια μεταγραφή για την οποία είχαν συμφωνήσει άπαντες. O ίδιος, πάντως, είχε ανακοινώσει στους θαυμαστές του τη συμφωνία του με τους «πράσινους» από την περασμένη Κυριακή, με εκτενή αναφορά στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Ιντερνετ: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, ενός πολύ μεγάλου συλλόγου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Υπέγραψα συμβόλαιο 3 ετών και στόχος μου σε αυτό το διάστημα είναι να δουλέψω σκληρά για να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια, να διακριθεί στην Ευρώπη αλλά και για να φορέσω ξανά τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας. Υπόσχομαι σε όλους του φίλους του Παναθηναϊκού πως θα τους κάνω να… δαγκώσουν το δάχτυλό τους από το ποδοσφαιρικό θέαμα που θα παρουσιάσω!».

– H Ελβετία θα είναι από αύριο η… έδρα του Παναθηναϊκού. Το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε στην Παιανία έπειτα από δέκα ημέρες και οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο για τη δροσερή Ελβετία, με μόνο απόντα τον παίκτη – ηγέτη που ακόμα δεν έχει βρεθεί. Ολοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, θα δουλέψουν τις επόμενες μέρες μαζί με τον Ιτζάκ Σουμ, περιμένοντας εκεί τον παίκτη που θα κλείσει ο Παναθηναϊκός στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την αισιόδοξη τοποθέτηση του Αργύρη Μήτσου.

– Τρεις ελαφρά τραυματίες και ένα καμένο αυτοκίνητο ήταν ο απολογισμός της επίθεσης που δέχθηκαν αργά την Πέμπτη το βράδυ τα γραφεία του συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού στα Πατήσια. Οι γνωστοί – άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία, επιτέθηκαν στους λιγοστούς θαμώνες και απομακρύνθηκαν πριν έλθει η αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή